Zagotovite si brezplačno storitev 3D vizualizacije pri nakupu nad 800 evrov!

Ne zanašajte se samo na svojo domišljijo – dovolite našim strokovnjakom, da vam pomagajo pri ustvarjanju tridimenzionalne predstavitve vaše bodoče kopalnice. In to z vsemi izbranimi artikli.

V primeru nakupa ploščic in kopalniške opreme v Fero-Termu nad 800 eur je storitev vizualizacije za vas popolnoma brezplačna!

Ko prejmemo vaše plačilo, vas bo kontaktiral eden od naših agentov, da se dogovorimo o podrobnostih. Od vas bomo potrebovali točne dimenzije kopalnice z izrisanimi inštalacijami.

Tridimenzionalni prikaz vaše bodoče kopalnice bo verodostojno in slikovito pričaral vzdušje, barvno paleto, dizajn in razporeditev vseh elementov prostoru. Tako boste imeli priložnost zamenjati nekatere stvari ali jih urediti na drugačen način in si ogledati, kako vam je všeč točno določen razpored, saj ste upravičeni do dveh brezplačnih predelav!

dotsmodule-image
dotsmodule-image
dotsmodule-image
dotsmodule-image
Tu smo za tebe! Kako zi lahko pomagamo?
Spodaj nam lahko zastaviš vprašanje o naši ponudbi, storitvah ali pustiš pohvalo ali oceno za izdelek.
Na vaše sporočilo bomo odgovorili v 48 urah. Če bomo potrebovali več informacij o temi, vas bomo kontaktirali prek e-maila ali telefonske številke, če je navedena