-17%
Vikend ponudba
Nemška kakovost
Garancija 5 let

Opis in dokumenti

Armatura za pomivalno korito Grohe Eurosmart.

Izberite preprost, a sodoben videz – in dobili boste vse funkcije, ki so enostavne za uporabo, in izjemno kakovost izdelave, ki jo pričakujete – z enoročno izvlečno mešalnico za umivalnik GROHE Eurosmart. Od izjemno hitrega sistema montaže do dostopne cene bo ta kuhinjski mešalnik olajšal gospodinjska opravila. Kuhinja, v kateri se nenehno nekaj dela, zahteva popolno prilagodljivost. Ta kuhinjski mešalnik Eurosmart je praktičen za tesne prostore, saj ima omejen razpon vrtenja 90 °, pa tudi praktično glavo za prho z dvema pršilcema, ki je kot nalašč za polnjenje loncev in ponv ali temeljito čiščenje umivalnikov. Sistem GROHE EasyDock vam prav tako omogoča, da preprosto povlečete glavo za prho, ko končate, medtem ko silikonske šobe SpeedClean lahko odstranite vodni kamen tako, da jih obrišete s prstom. Vgrajena tehnologija GROHE SilkMove zagotavlja dolgotrajen, preprost in natančen nadzor vode in temperature, GROHE Zero pa omogoča pitje vode brez svinca in niklja. Poleg tega je bleščeči krom premaz GROHE StarLight odporen na praske in leta ne izgubi sijaja.

Značilnosti:
• nizek odtok
• namestitev na 1 odprtino
• Kromirana prevleka GROHE StarLight
• GROHE SilkMove keramična kartuša 35 mm
• prezračevalnik
• z vgrajenim temperaturnim omejevalnikom
• Stikalo: laminarni tok / curek za prhanje SpeedClean
• avtomatski povratek v laminarni tok
• nastavljiv omejevalnik pretoka vode
• vrtljivi izliv
• Območje vrtenja 90°
• GROHE Zero izolirani vodni tokovi – brez svinca in niklja v pipi
• gibljive povezovalne cevi
• Sistem namestitve GROHE FastFixation Plus
• zaščiten pred vračanjem vode

Udobna izvlečna tuš glava:
Ne glede na to, ali perete zelenjavo, čistite umivalnik ali polnite posodo - praktična izvlečna tuš glava vam omogoča maksimalno svobodo gibanja v kuhinji. Kadar koli želite, pritisnite gumb za izbiro lahkega ali močnega pršila, da bo vaša kuhinjska opravila še lažja.
EasyDock:
S sistemom GROHE EasyDock, ki vključuje tudi Glideflex, cev z nizkim trenjem in majhno protiutež iz svinca, se tuš glava počasi umika. Zahvaljujoč tej tehnologiji je mešalnik zelo enostavno namestiti.
Ločeni celinski vodotoki:
Zahvaljujoč ločenim notranjim vodnim tokovom bo voda, ki pride do vašega mešalnika, pitna voda brez svinca in niklja. Za dobrobit vašega zdravja je ta tehnologija trajno vgrajena v izliv in izpolnjuje vse smernice za kakovost pitne vode.
Območje vrtenja 90:
Omejen razpon vrtenja, pri čemer se izliv zlahka vrti v polmeru 90 °, omogoča priročno prilagodljivost, hkrati pa preprečuje, da bi izliv trčil v bližnje omare ali stene.
GROHE StarLight:
Samo obrišite s suho krpo – izjemno gladka površinska plast je odporna na praske in zagotavlja trajen in sijoč sijaj. Pri čiščenju boste prihranili veliko časa, vaš mešalnik pa bo vedno videti sijoč in nov.
GROHE SilkMove:
Ta najsodobnejši mešalnik s tehnologijo za brezstopenjsko prilagajanje temperature in pretoka vode zagotavlja enostavno rokovanje z ročajem tudi po letih uporabe.
SpeedClean (kuhinja):
S sistemom za odstranjevanje vodnega kamna SpeedClean usedline vodnega kamna na mešalniku, profesionalni pršilni enoti ali izvlečnih slušalkah niso več problem. Vse slušalke v razpršilu vsebujejo fleksibilne silikonske šobe, ki jih je treba le nežno obrisati, da odstranite ostanke vodnega kamna. Izlivi imajo tudi zelo podobne silikonske šobe, zato jih je s hitrim brisanjem enako enostavno očistiti. Čiščenje je opravljeno v kratkem času, brez trdega čiščenja.
Enostaven sistem namestitve:
Ta mešalnik boste namestili v kratkem času. Za namestitev je potrebnih le nekaj delov, ki jih je enostavno namestiti. Paket vključuje gibljive cevi in ??jasna navodila, ki bodo olajšala namestitev vašega novega mešalnika.
Gladko obračanje:
S prilagodljivim vrtljivim izlivom ta mešalnik zagotavlja maksimalno udobje z minimalnim naporom. Še posebej praktičen je v kuhinjah z dvema pomivalnikoma.

Specifikacije

Pregledi

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Armatura za pomivalno korito Grohe Eurosmart New, s tušem

Armatura za pomivalno korito Grohe Eurosmart New, s tušem

Barva: krom, D: 22,7 cm, V:18,1 cm

Izdelek
V99305
Kupi ta izdelek in prihrani 17 %!
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 19.17 EUR Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
138,59 € /kom
115,03 € /kom
Prikaži več izdelkov iz te linije
Na zalogi za spletni nakup
Utež:
2.32 kg
Čas dostave :
5-7 dnevi
Stroški dostave od:
Dobavljivost v poslovalnicah Vprašajte o izdelku
Tu smo za tebe! Kako zi lahko pomagamo?
Spodaj nam lahko zastaviš vprašanje o naši ponudbi, storitvah ali pustiš pohvalo ali oceno za izdelek.
Na vaše sporočilo bomo odgovorili v 48 urah. Če bomo potrebovali več informacij o temi, vas bomo kontaktirali prek e-maila ali telefonske številke, če je navedena