Fero-Term 26 godina
Podizbornik

Blog in novosti

Solarni sistemi: Kako delajo in kakšne so njihove prednosti?
13. srpnja 2017.Solarni sistemi: Kako delajo in kakšne so njihove prednosti?Sončeva energija je najbolj čist, najbogatejši in najbolj fleksibilen obnovljivi vir energije. Poleg tega vemo tudi, da nam Sonce še vedno ne izstavlja računa za ogrevanje ali toplo vodo, pa se lahko s to obliko energije privarčuje tudi kakšna kuna. Zakaj potem ne bi izkoristili njen potencial? Preberite vse o solarnih sistemih in izvedeli boste, kaj so to sončni kolektorji, cirkulacijske črpalke, pasivni solarni sistemi in podobni pojmi.
Nova tehnologija nedrsečih ploščic: Bodite drsalec na ledu, ne v svojem domu
30. lipnja 2017.Nova tehnologija nedrsečih ploščic: Bodite drsalec na ledu, ne v svojem domuNihče ne želi zaradi padca pristati na urgenci. In ne zaradi padca na ledu, temveč na terasi. Družba Keraben Group je predstavila novo tehnologijo ploščic, s katerimi si želijo preprečiti nesreče zaradi drsenja.
Rimless tehnologija - absolutni hit v tehnologiji sanitarij
19. svibnja 2017.Rimless tehnologija - absolutni hit v tehnologiji sanitarijInovacije počasi prihajajo v vse kotičke naših domov in tako tudi v kopalnice. Vodilni proizvajalci kopalniških sanitarij vedno več pozornosti posvečajo kopalniški higieni in kadar govorimo o higieni, je rimless tehnologija odlična izbira in predstavlja revolucijo na področju straniščnih školjk.
INFOGRAFIKA: 26 let Fero-Terma
12. svibnja 2017.INFOGRAFIKA: 26 let Fero-TermaFero-Term in naši zaposleni smo prehodili dolgo pot v teh 26-ih letih oziroma v letih od naše ustanovitve, od leta 1991 dalje. Opeka na opeko, ploščica na ploščico in tako je nastal Fero-Term, kot ga poznate danes. V novem blogu vam prinašamo infografiko našega razvoja.
Vodič: Obnova kopalnice
14. travnja 2017.Vodič: Obnova kopalnice

Obnova kopalnice je resna naloga in terja veliko časa ter živcev – še posebej, če nameravate organizirati in vse voditi sami, pa tudi če boste zaposlili profesionalnega dizajnerja in glavnega izvajalca, ki bo skrbel za dela in instalacije.  Če boste spremljali nasvete in korake iz našega Vodiča, boste šli skozi proces obnove brez težav in varno.

 
Pet nasvetov za celostni make-over vaše kopalnice
14. travnja 2017.Pet nasvetov za celostni make-over vaše kopalnice

Če se odločite, da se boste sami lotili obnove kopalnice, gre za zelo zahtevno nalogo, ki skoraj vedno prinese veliko več obveznosti, kot ste to sprva načrtovali. Obnova pa tudi načrtovanje se pogosto končata  na dva načina – s slabo ali dobro izkušnjo. V nadaljevanju vam predstavljamo pet nasvetov, ki jih morate upoštevati pred začetkom projekta.

 
Pričetek poletja - pričetek Fero-Termovega bloga
14. travnja 2017.Pričetek poletja - pričetek Fero-Termovega bloga

Z nedavnim pričetkom pomladi smo se razveselili, da vas lahko seznanimo s pričetkom pisanja uradnega Fero-Termovega bloga. Močno verjamemo, da morajo biti vsebine, ki jih ponujamo na naši spletni strani izobraževalne in koristne za vse naše kupce, ne glede na to, v kakšni vlogi le-ti so – ali ste lastnik hiše, ki želi osvežiti svojo kopalnico ali pa ste profesionalec, ki išče potreben material. S tem v mislih smo se odločili, da bomo našim izdelkom in storitvam ponudili izobraževalno podporo v obliki bloga.