Kako se ohladiti s klimo?

Poletje je tu, temperature se dvigajo in vse, kar si želite, je osvežujoč pobeg pred vročino. V takih trenutkih postane klimatska naprava vaš najboljši prijatelj. V tem blogu bomo delili nekaj koristnih nasvetov, kako se ohladiti in uživati ​​v mrazu s hladilnimi napravami v udobju svojega doma.

dotsmodule-image

Preverite nastavitve temperature:

Prva stvar, ki jo morate storiti, je preveriti temperaturne nastavitve vaše klimatske naprave. Idealna temperatura za večino ljudi je med 22°C in 24°C. Klimo nastavite na takšno temperaturo, da bo okolje prijetno, če klime nimate, pa kliknite tukaj in izberite najučinkovitejši model z območjem nastavitve 16-31 °C.

 

dotsmodule-image

Uporabite način "Samodejno":

Večina klimatskih naprav ima način "Auto", ki samodejno prilagaja temperaturo in hitrost ventilatorja glede na potrebe prostora. To je praktičen način za vzdrževanje udobne temperature brez potrebe po nenehnem prilagajanju. Pri klimatski napravi Terma Diversa vam ponujamo možnost 3D PRETOKA ZRAKA, možnost nastavitve vertikalnih in horizontalnih lamel preko daljinskega upravljalnika.

dotsmodule-image

Zagotovite dobro izolacijo:

Dobra izolacija vašega doma igra ključno vlogo pri ohranjanju hladnega zraka v prostoru. Preverite, ali so vrata in okna dobro zaprta in da ni prepiha. Za zmanjšanje vdora sončne toplote lahko uporabite tudi zavese ali žaluzije. 

dotsmodule-image

Uporabite ventilator:

V kombinaciji s klimatsko napravo lahko uporaba ventilatorja izboljša občutek hlajenja. Ventilator nastavite tako, da piha navzdol, da kroži hladen zrak po prostoru. Tako se boste počutili bolj sveže in udobneje.

Redno vzdrževanje klimatske naprave:

Za učinkovito hlajenje vaše klimatske naprave je nujno redno vzdrževanje. Preverite filtre in jih očistite ali zamenjajte po navodilih proizvajalca. Prav tako občasno preglejte zunanjo enoto, da odstranite morebitno umazanijo ali listje, ki bi lahko oviralo pretok zraka.

 

Pazite na vlago:

Vlažnost zraka lahko vpliva tudi na občutek hlajenja. Če je zrak prevlažen, lahko uporabite tudi funkcijo razvlaževanja na klimatski napravi, da zmanjšate vlažnost in ustvarite prijetnejše okolje.

Klimatska naprava je odlična rešitev za poletno vročino. Uporabite te nasvete, da se ohladite in uživate v prijetnem hladu v svojem domu. Prilagodite temperaturo, uporabljajte ventilator, poskrbite za dobro izolacijo in redno vzdržujte klimatsko napravo.

Uživajte v poletju z udobjem vaše klime!

 

NOVO NA NAŠEM BLOGU

Kuhinja

Vse, kar morate vedeti o keramičnih pomivalnih koritih

Izbira pravega pomivalnega korita igra ključno vlogo pri ustvarjanju funkcionalne in estetsko privlačne kuhinje.
Tukaj lahko izveste vse o keramičnih pomivalnih koritih, s poudarkom na njihovi vzdržljivosti, enostavnosti vzdrževanja in eleganci, ki jo vnesejo v tradicionalni kuhinjski slog.

Kopalnica

Zlata barva se vrača v kopalnico na velika vrata. Predstavljamo Vam, kako izbrati kopalniške elemente v zlati barvi in ​​okrasiti kopalnico z okusom

Akustični stenski paneli 

Dobrodošli v svetu neomejenih možnosti, kjer združita moči estetika in funkcionalnost! V tem blogu bomo raziskali akustične panele Voxort.

Kopalnica

Če boste upoštevali teh 5 pravil, boste kopalnico očistili hitreje in bolj učinkovito.

Tu smo za tebe! Kako zi lahko pomagamo?
Spodaj nam lahko zastaviš vprašanje o naši ponudbi, storitvah ali pustiš pohvalo ali oceno za izdelek.
Na vaše sporočilo bomo odgovorili v 48 urah. Če bomo potrebovali več informacij o temi, vas bomo kontaktirali prek e-maila ali telefonske številke, če je navedena