Odkrij vse, kar moraš vedeti o May Laminatih

dotsmodule-image

Zakaj izbrati laminat?

Ker je cenovno ugoden, privlačnega videza in dolgotrajen.

Kako težko je namestiti laminat?

Je izjemno preprosto! To lahko storite sami, brez predhodnih izkušenj, z orodjem, ki ga verjetno imate doma. Tukaj preberite navodila za polaganje laminata.

dotsmodule-image

Ali je laminat prijeten na dotik?

Les predstavlja več kot 80 % sestave laminata, zato je laminat na otip skoraj kot parket.

Ali je laminat primeren za velika gospodinjstva?

Laminatne plošče so odporne na praske in madeže, so ognjevarne in ne zbledijo na soncu. Vse to jih naredi idealne za gospodinjstva z otroki in hišnimi ljubljenčki.

Ali je mogoče laminat namestiti v prostore, kot so pisarne ali kavarne?

Ja, lahko. Poznamo več razredov laminata: razred 31 je namenjen manj prometnim prostorom, razred 32 drugim prostorom v gospodinjstvu, razred 33 pa poslovnim in bolj prometnim prostorom.

Ali je površina laminata popolnoma gladka?

Zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam obdelave površina laminata zvesto sledi finim utorom, ki spominjajo na zrnatost lesa. Tako je laminat še bolj podoben pravemu parketu.

Ali obstajajo različne debeline laminata?


Laminati so na voljo v debelinah od 6 do 14 milimetrov. Najpogostejši so debeline 7 in 8 mm. Tanjše laminate praviloma vgrajujemo v manj prometne prostore, kot so spalnice, debelejše pa v bolj prometne prostore, kot je dnevna soba.

Ali je laminat vodoodporen?


Ni. Laminat je vodoodporen in se mu ne bo nič zgodilo, če polito tekočino takoj odstranite. Če pa se tekočina dlje časa zadržuje na površini laminatnih tal, lahko poškoduje laminatne plošče. Obstajajo laminati z nosilno plastjo iz PVC materiala (namesto HDF plošče), ki zagotavlja večdnevno vodotesnost.

dotsmodule-image

V prodajnih centrih Fero-Term ali v naši spletni trgovini preverite ponudbo visokokakovostnih May laminatov - in že jutri se lahko sprehodite po atraktivnem laminatu tudi v svojem domu.