Fero-Term 26 godina

Prodajni asortiment

Prodajni program

Podjetje Fero-Term v sklopu bogatega asortimenta izdelkov ponuja vse, kar je potrebno za funkcionalno in stilsko ureditev doma, poslovnega, hotelsko-gostinskega ali kakršnega koli drugega prostora. V ponudbi je združen asortiment keramičnih in porcelanskih ploščic, kopalniške in sanitarne opreme ter opreme za centralno in solarno ogrevanje ter tudi ves spremljevalni material za montažo vsega prej navedenega. Ena od prednosti, ki podjetje Fero-Term uvrščajo v sam vrh specializiranih centrov za urejanje in opremljanje je ravno širina prodajnega asortimenta znotraj katerega se nahaja ponudba za vse stile ureditve v širokem razponu cenovnih kategorij in vrhunske kakovosti. Vsi izdelki v ponudbi ustrezajo visokim standardom kakovosti, narejeni so s pomočjo vrhunske tehnologije, so zanesljivi in ekološko odgovorni.
 

Keramične ploščice in materiali za polaganje

Široka paleta barv, dekoracij, dimenzij in cen v programu talnih in zidnih ploščic za notranje in zunanje polaganje so razlogi, zaradi katerih je podjetje Fero-Term najpogostejša izbira kupcev. Prodajno ponudbo sestavljajo artikli, ki so izključno vrhunske kakovosti in izdelani v svetovno priznanih ter poznanih tovarnah v skladu z najvišjimi standardi in ki so jih oblikovali priznani oblikovalci. Kot še ena prednost se navaja tudi široka izbira ploščic, ki so dostopne nemudoma, s čimer gre podjetje v korak z današnjim hitrim tempom življenja svojega kupca in mu tako skrajša čakalni čas na minimum. Poleg ploščic, je ta del asortimenta dopolnjen z vsemi materiali, ki so potrebni za kakovostno pripravo podlage, lepljenje ter za vsa ostala potrebna dejanja, da bo kakovost postavljenih ploščic popolna in da bodo ploščice ponudbile svojo maksimalno vrednost v smislu videza ter dolge življenjske dobe.

Kopalniška in sanitarna oprema

Kopalnica je iz dneva v dan vedno bolj pomemben prostor v objektu in zato se njeni ureditvi posveča vedno več pozornosti. Trendi na trgu se spreminjajio vsak dan in prilagajajo potrebam in željam strank. Podjetje Fero-Term spremlja trende in prilagaja ponudbo tako, da bi lahko vsakemu kupcu ponudbilo kakovosten program ter tako zagotovali navedeno kakovost. V ta namen podjetje sodeluje samo s proizvajalci, ki so v samem vrhu svojega izdeleknega asortimenta. Prodajni program podjetja obsega široko paleto stilov, materialov, barv in cenovnih razredov in tako se podjetje prilagaja željam, potrebam in visokim kriterijem ter pričakovanjem svojih strank.

Ogrevanje in hlajenje

Prodajni program sistema ogrevanja in hlajenja podjetja Fero-Term predstavlja združitev varnosti, visoke energetske učinkovitosti in sodobnega dizajna, ki se vsak dan širi s prilagajanjem inovacijam na trgu, potrebam strank in vedno večji ekološki zavesti okolja. Vsi partnerji in z njimi tudi njihov izdelekni asortiment, s katerimi podjetje Fero-Term sodeluje, so nosilci certifikata kakovosti in varnosti ter so v skladu z evropskimi pravilniki o sistemih ogrevanja in hlajenja. Poleg izdelkov in naprav za zasebne uporabnike ima podjetje v svoji ponudbi tudi rešitve a zahtevnejše objekte, kot so hotelski, gostinski ter različni drugi objekti, ki pa morajo v skladu s tem povsem ustrezati zakonskim določilom glede varnosti in učinkovitosti.

Solarni sistemi

Odkar država in druge institucije objavljajo razpise za spodbujanje vgradnje ekološko obnovljivih virov energije, so solarni sistemi vedno bolj popularni in so vedno pogosteje izbira uporabnikov, ki jih vgrajujejo za potrebe ustvarjanja električne energije, ogrevanja ali priprave tople sanitarne vode. Hrvaška je po svoji legi uvrščena v teritorij, ki ima največ sonca na tem delu kontinenta in s tem so ustvarjeni idealni predpogoji za uporabo solarne tehnologije s čimer pa njeni uporabniki poleg varovanja okolja pomembno prispevajo tudi k finančnim prihrankom. Podjetje Fero-Term se je v tem trenutku znotraj svojega prodajnega programa opredelilo za solarne sisteme, ki so namenjeni ogrevanju oziroma pripravi tople sanitarne vode, izdelki, ki jih nudijo, pa so samo taki izdelki, ki ustrezajo najvišjim standardom z vsemi potrebnimi certifikati.