Terma - Greje, kadar to potrebujete, hladi, ko le zaželite 

Pogled na termostat Vas lahko zaledeni, s druge strani pa, če je številka na zaslonu med 18 in 22, Vam postane toplo pri srcu. Izdelki blagovne znamke Terma so bili ustvarjeni ravno z idejo, da Vam in Vašim najdražjim zagotovimo idealne temperaturne razmere v hiši ali stanovanju.

Paleta izdelkov blagovne znamke Terma je zares bogata: poleg kopalniških radiatorjev, grelnikov, kaminov in peči za centralno ogrevanje so na voljo tudi kakovostne klimatske naprave, sončni kolektorji ter dodatna oprema in materiali za ogrevanje ter hlajenje. Globalna partnerska podjetja, s katerimi Fero-Term razvija program blagovne znamke Terma, so imetniki certifikatov kakovosti in varnosti, vsi izdelki, razviti kot rezultat tega sodelovanja, pa izpolnjujejo zahtevne evropske predpise o ogrevalnih in hladilnih sistemih.

dotsmodule-image
dotsmodule-image
dotsmodule-image

Električni radiatorji Terma so energijsko visoko učinkoviti z nizko potrošnjo. 

 

Vsi Terma kotli na trda goriva ali pelete so vrhunske kakovosti, izdelani iz jekla in litega železa, z dodatnimi prednostmi kot je dovod sekundarnega zraka za popolno zgorevanje.

 

Z izbiro pirolitskega kotla Terma lahko na računu za ogrevanje prihranite do 25 odstotkov letno 

 

Terma kamini na drva in kamini na pelete so kombinacija tradicionalnega in modernega, analognega in digitalnega

 

Če iščete opremo za talno ogrevanje, lahko v ponudbi blagovne znamke Terma najdete vse, kar potrebujete

 

Klimatske naprave Terma so inverterske naprave - gre za napredno tehnologijo krmiljenja hladilnega kompresorja, ki omogoča večje    prihranke energije

 

Fero-Term poleg izdelkov in objektov za zasebne uporabnike ponuja rešitve tudi za zahtevnejše objekte, kot so hoteli, gostinski, športni in različni drugi objekti, ki morajo v celoti ustrezati strogim zakonskim določilom o varnosti in učinkovitosti.

Tu smo za tebe! Kako zi lahko pomagamo?
Spodaj nam lahko zastaviš vprašanje o naši ponudbi, storitvah ali pustiš pohvalo ali oceno za izdelek.
Na vaše sporočilo bomo odgovorili v 48 urah. Če bomo potrebovali več informacij o temi, vas bomo kontaktirali prek e-maila ali telefonske številke, če je navedena