Eleganten vladar kopalnic

Ne glede na to, ali svoj dom gradite »iz nič« ali se lotevate adaptacije določenih prostorov, je opremljanje kopalnice in kuhinje vedno stresno. Ti prostori so specifični, saj ste pri opremljanju odvisni tudi od mojstrov, zato je najbolje, da vse, kar potrebujete, kupite na enem mestu, pri zanesljivem dobavitelju, ki vam lahko ponudi širok izbor artiklov – ki so po možnosti takoj na voljo.

 

SPOZNAJTE VOXORT

Fero-Term je že dolgo prepričljivo vodilni na trgu prav zaradi dejstva, da kupcem lahko ponudi vse našteto. In kadar gre za kuhinje in kopalnice, je blagovna znamka, ki ji kupci v regiji najbolj zaupajo, Voxort.V ponudbi boste našli več kot 1000 kvalitetnih artiklov, od klasičnih kadi in tuš kadi, tuš kabin, tuš vrat in tuš sten, do galanterije ter kopalniških in kuhinjskih armatur!

Poleg atraktivnega videza obstaja tudi praktičen razlog, zakaj bi morali imeti sodobno tuš kabino Voxort: preprosto zaprete vrata in preprečite, da bi voda brizgala po kopalnici. 

 

Mešalniki za vodo Voxort - pa naj gre za kad, prho, umivalnik ali bide - bodo občutno polepšali videz vaše kopalnice.

VOXORT Tea Black

Armature za umivalnik

 

Vse kopalne kadi Voxort so izdelane iz trpežnih in vzdržljivih materialov, ki so prijetni na dotik, enostavni za vzdrževanje in čiščenje.

S tuš steno Voxort boste ustvarili eleganten prostor za tuširanje, vaša kopalnica pa bo videti bolj prostorna in moderna.

Walk-in prhe so idealne za ljubitelje minimalističnega dizajna; hkrati pa bo tuš kanaleta Voxort poskrbela za nemoten pretok vode.

dotsmodule-image
dotsmodule-image
dotsmodule-image
dotsmodule-image
Tu smo za tebe! Kako zi lahko pomagamo?
Spodaj nam lahko zastaviš vprašanje o naši ponudbi, storitvah ali pustiš pohvalo ali oceno za izdelek.
Na vaše sporočilo bomo odgovorili v 48 urah. Če bomo potrebovali več informacij o temi, vas bomo kontaktirali prek e-maila ali telefonske številke, če je navedena