Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

3D vizualizacija kopalnice
V Fero-Termu je zadovoljstvo kupcev na prvem mestu – nimamo le namena vam prodajati kakovostne izdelke, ampak vam želimo olajšati izbiro in pomagati pri sprejetju najboljše možne odločitve, ko gre za opremljanje kopalnice.
 
Kako to dosežemo? Enostavno – s 3D vizualizacijo!
 
Govorimo o ustvarjalnem postopku, v katerem skupaj sodelujemo. Vi naredite prvo potezo: izdelate skico ali tloris kopalnice s točnimi merami prostora in označenimi natančnimi položaji odvoda, dovoda in električnega toka. Potem boste s kolegi iz prodajnega salona izbrali željene proizvode iz asortimenta ploščic in kopalniške ter sanitarne opreme, nato pa lahko  začnemo postopek vizualizacije. Rezultat je 3D predstavitev vaše kopalnice – na tej podlagi boste dobili dosti boljšo predstavo, kako bo vaša kopalnica dejansko izgledala. Velja, da je možno izdelati več različic, da bi lahko izbrali resnično najboljšo in najbolj funkcionalno od njih.
 
Izdelava 3D vizualizacije je povsem brezplačna, če ploščice in kopalniško ter sanitarno opremo kupite v Fero-Termovem prodajnem salonu.
 
Veselimo se ustvarjanja z vami!
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu