Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

5 stvari, ki jih delamo narobe pri opremljanju interierja

5 stvari, ki jih delamo narobe pri opremljanju interierja

Vsakdo lahko sanja o okusno urejenem interierju, a le najboljši lahko sliko prenesejo iz domišljije v resničnost. Poiskali smo 5 korakov, na katere vas lahko "pocuka" v tem procesu - in vam ponujamo rešitve, kako jih uspešno premagati!

interier

Vsi na začetku sanjamo o svojih štirih stenah, bivalnem prostoru, ki ga bomo napolnili z ljubeznijo in toplino. Ko nam ta načrt uspe, ko si lahko privoščimo hišo ali stanovanje, se polni energije podamo v opremljevalno avanturo. In šele takrat se zavemo, da mora biti naš novi dom poleg ljubezni in topline napolnjen tudi s pohištvom, ploščicami, sanitarijami in svetilkami. Pri opremljanju interierja je treba razmišljati o toliko stvareh, da kar naenkrat imate delo, ki se vam je zdelo najlepše na svetu - okrasitev lastnega doma! - nenadoma postane najhujša nočna mora. Ponudba je bogata, možnosti številne, verjetnost, da se boste pri nečem zmotili, pa zelo velika.
 
Vendar ne obupajte vnaprej. Da bi ustvarili privlačen in dobro organiziran bivalni prostor ter harmonično združili prostore kopalnice, kuhinje, dnevne sobe in sob v edinstveno celoto, je dovolj, da se izognete tem 5 pastem. Videli boste, na nekatere stvari, ki jih boste prebrali v nadaljevanju, morda sploh niste pomislili in vam bodo pomagale prihraniti veliko denarja, časa in živcev pri opremljanju hiše ali stanovanja.

interier
 
1. "Navdih, kaj je to?!"
Približno veste, kaj si želite, a si ne morete predstavljati, kako bi to izgledalo? Ne skrbite, to je pogost pojav. Vsi imamo radi določen stil, vendar imamo pogosto težave pri ustvarjanju tega sloga in izbiri vseh elementov, ki nam pri tem lahko pomagajo. Rešitev tega problema je preprosta: dobro raziščite slog, ki vam je všeč. To boste storili z raziskovanjem po internetu ali listanjem katalogov in revij. Tam boste našli veliko idej, ki jih lahko nato uporabite v svoji notranjosti. Z brskanjem po straneh in spletnih trgovinah boste dobili natančnejšo sliko o tem, kaj si resnično želite, s konkretnimi artikli, ki jih lahko uporabite. Če vam je na primer všeč industrijski slog opremljanja kopalnic, je dovolj, da v iskalniku pod kategorijo »dizajn« izberete »industrijski« in dobili boste ploščice, ki ustrezajo industrijskemu stilu opremljanja.

interier

 
2. Dizajna ne prilagajate lastnemu prostoru
Ko iščete navdih, imejte v mislih, da dizajna s fotografije ne boste mogli kar tako »skopirati« v svoj dom. Seveda lahko poskusite, vendar ima vsak prostor svoje vzdušje in svoje posebnosti, zato tisto, kar deluje v enem, morda ni idealna rešitev za drugo notranjost. In kar je najpomembnejše - zavedati se morate, da ste VI in vaši družinski člani glavne zvezde te oblikovalske zgodbe. Zato prilagodite dizajn, ki vam je všeč, zase in za svoje gospodinjstvo, ne kopirajte ga samo s fotografije.

interier
 
3. Ne ukvarjaj se s številkami
Pravijo, da je tanka črta med domišljijo in resničnostjo, med sanjami in resničnostjo. Ko gre za notranjo opremo, ta črta ne bi mogla biti bolj specifična - in jo riše podzemna železnica. Pri izbiri pohištva ali sanitarne keramike za novo kopalnico je namreč potrebna posebna spretnost in da vse, kar ste izbrali, postane harmonična in funkcionalna celota. Pred izbiro posameznih elementov skrbno premerite prostor, nato pa tudi konkretne elemente, s katerimi želite ta interier opremiti. Ker ste zaman izbrali najlepšo porcelanasto mizo in okoli nje razporedili lepe stole, če bo jedilnica premajhna - potem bo vse delovalo utesnjeno in razmetano.

interier
 
4. Ne morete si predstavljati rezultata
Zapreti oči in si predstavljati, kako naj bi izgledala vaša nova kopalnica, ni težko, a obstaja boljši način – široko odprite oči in poglejte, na ekranu ali papirju, kako bo vaša kopalnica ZARES izgledala. V Fero-Termu je že dalj časa na voljo storitev 3D vizualizacije, naši strokovnjaki izdelajo tridimenzionalni prikaz interierja po željah strank z vsemi artikli, ki so si jih stranke izbrale ali pa so že v kopalnici. .
S to možnostjo se boste na lastne oči prepričali, kakšna bo kopalnica v resnici z izbranimi ploščicami, sanitarno keramiko in kopalniškim pohištvom. Največja prednost 3D vizualizacije je, da se boste zlahka prepričali, da ste izbrali prave predmete in ustvarili unikaten interier – sicer pa je to lahko dobra priložnost, da spremenite nekatere odločitve in izberete ploščice ali druge izdelke, ki vam bodo ustrezali. bolje v svoje ideje..
Vizualizacijo izdelamo po vaših željah, če pa vprašate za nasvet, vam bodo naši strokovnjaki z veseljem pomagali rešiti kakšen dvom.

interier
 
5. Ne razmišljate o razpoložljivosti artiklov
Za konec še en zelo praktičen nasvet. Pri izbiri ploščic, pohištva in opreme namreč pogosto pozabimo na en pomemben podatek – ali je artikel takoj dobavljiv ali bomo nanj morali čakati tedne. Podjetja, kot je Fero-Terma, ki imajo velik del ponujenih artiklov na zalogi, vam bodo olajšala življenje pri nakupu in dekoraciji. Ko veste, da imate vse, kar potrebujete za dekoracijo, pripravljeno na dan, ko vam pridejo mojstri vse montirat, ste se znebili ene velike skrbi. Prav tako je dobro, da artikle kupujete v zaupanja vrednih prodajnih centrih, kjer vam bodo prodajni svetovalci pomagali pri ustvarjanju unikatnega interierja.
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu