Dostava


Rok za dostavo naročenih izdelkov je od 2 do 5 delovnih dni.
 
Dostava je ob delavnikih od 8:00 do 20:00 uri. Če prodajalec blaga ne dostavi v 5 delovnih dni, ima kupec pravico odpovedati nakup. Rok začne teči od trenutka, ko Fero-Term d.o.o. prejme plačilo na transakcijski račun ali odobritev kreditne kartice. Sobote in nedelje se ne štejejo v čas dostave.

Cena dostave se izračuna glede na težo naročenoga izdelka (vsak izdelek ima določeno maso enote) in velja za celotno Slovenijo. Davek na dodano vrednost je vključen v ceno dostave. Cena dostave se izračuna po naslednjih kategorijah teže (skupna teža naročenih izdelkov v vaši košarici).

 

Skupna teža  Cena Webshop Slovenija 
0,01 kg - 15 kg 3,00 EUR
15,01 kg - 40,00 kg 4,48 EUR
40,01 kg - 100,00 kg  12,00 EUR
100,01 kg - 200,00 kg  16,11 EUR
200,01 kg - 500,00 kg 35,00 EUR
500,00 kg - 1000,00 kg  48,00 EUR
*Vsakih dodatnih 100 kg nad 1000 kg dodatno plačilo 5,00 EUR 


Naročeni izdelki so dostavljeni do vhoda v stanovanjski objekt. V primeru stanovanjske stavbe dostavljalec izdelkov ni dolžan nositi v nadstropje, kjer je kupec, temveč do vhoda v stavbo. Dostop do vhoda mora biti prost, sicer se dostava izvede do najbližje točke, kjer je možno razkladanje.

Pravilnost pošiljke, reklamacije, vračilo in zamenjava blaga

Izdelki bodo pakirani tako, da jih ne bo mogoče poškodovati z običajnim ravnanjem med prevozom. Kupca bomo poklicali nekaj dni pred predvideno dostavo, da se dogovorimo o točnem roku dostave. Kupec je ob prevzemu izdelka dolžan preveriti morebitno škodo in se o njej takoj pritožiti dostavniku, ki je blago dostavil, torej zavrniti prevzem pošiljke, na kateri so vidne zunanje poškodbe. Kupec je ob prevzemu blaga dolžan podpisati dobavnico, dostavljalec pa jo vzame kot potrditev prevzema.

Če kupec noče prejeti blaga, ki ga je naročil od prodajalca, čeprav je blago prispelo v dobrem stanju, ima prodajalec pravico od kupca zahtevati povračilo vseh stroškov v zvezi z dostavo.

Slika, ki ponazarja izdelek na spletni strani, ni nujno, da ustreza dejanskemu videzu izdelka, zlasti pri izdelkih, katerih ime na spletnem mestu navaja "različne barve", "različne velikosti", "različne oblike" itd., Kupec pa ne more oglašujejo na tej podlagi. Pridržujemo si pravico do napak v opisu, fotografijah, cenah in številu artiklov zaradi samodejnega vnosa artiklov v sistem, pa tudi samodejnih potrditev naročil.
 
Kupec ima pravico vrniti blago v primeru, da ima izdelek materialno ali kvalitativno pomanjkljivost, ki je ob prevzemu blaga ni bilo mogoče opaziti. V tem primeru nam tak izdelek reklamirajte, da se lahko dogovorimo za vračilo in zamenjavo izdelka ali vračilo kupnine.
 
Če ste prejeli izdelek, ki ga niste naročili, ali ste prejeli izdelek z napako, ali imate kakršne koli pritožbe v skladu z zakonodajo o varstvu potrošnikov, nam to sporočite na elektronski naslov: webshop@fero-term.si
 
Če želi kupec zamenjati brezhiben in neuporabljen izdelek, ki mu ne ustreza (npr. Zaradi velikosti itd.), Se lahko tak izdelek vrne prodajalcu v 14 dneh po prejemu izdelka v posesti. Če želite vrniti ali zamenjati pravi izdelek, nam to sporočite na elektronski naslov: webshop@fero-term.si, da se dogovorimo za vračilo in zamenjavo takega izdelka ali vračilo kupnine. Če želi kupec v 14 dneh vrniti brezhiben izdelek, mora kupec izdelek vrniti prodajalcu na lastne stroške. Izdelek mora biti v originalni nepoškodovani embalaži, izdelek mora biti nepoškodovan in brezhiben ter ne sme imeti nobenih sprememb (nepooblaščeno popravilo izdelka, nepravilno ravnanje z izdelkom), izdelek mora biti z vsemi deli znotraj izdelka, z vsemi pripadajočimi izdelki in dodatki, kar je potrebno. Potrebno je vrniti garancijski list.

Po prejemu brezhibnega izdelka v originalni embalaži bo Fero-Term d.o.o. s prvo možno dostavo poslal nadomestni izdelek po izbiri kupca.

Stroške enega vračila in pošiljanja nadomestnih izdelkov krije Fero-Term d.o.o., neposredne stroške morebitnih vračil pa kupec. Za kakršno koli razliko v ceni nadomestnega izdelka bo kupcu znesek računan ali odobren, odvisno od dane situacije.

Tu smo za tebe! Kako zi lahko pomagamo?
Spodaj nam lahko zastaviš vprašanje o naši ponudbi, storitvah ali pustiš pohvalo ali oceno za izdelek.
Na vaše sporočilo bomo odgovorili v 48 urah. Če bomo potrebovali več informacij o temi, vas bomo kontaktirali prek e-maila ali telefonske številke, če je navedena