Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Dostava

Rok za dostavo naročenih izdelkov je od 2 do 5 delovnih dni.
 
Dostava je ob delavnikih od 8:00 do 16:00. Če prodajalec blaga ne dostavi v 5 delovnih dni, ima kupec pravico odpovedati nakup. Rok začne teči od trenutka, ko Fero-Term d.o.o. prejme plačilo na transakcijski račun ali odobritev kreditne kartice. Sobote in nedelje se ne štejejo v čas dostave.
 
Cena dostave v spletni trgovini Fero-Term se začne pri 3,90 €, glede na težo vašega naročila pa je najvišji možen znesek dostave 9,90 € - ne glede na težo in količino vašega naročila. DDV je vključen v ceno.

Naročeni izdelki so dostavljeni do vhoda v stanovanjski objekt. V primeru stanovanjske stavbe dostavljalec izdelkov ni dolžan nositi v nadstropje, kjer je kupec, temveč do vhoda v stavbo. Dostop do vhoda mora biti prost, sicer se dostava izvede do najbližje točke, kjer je možno razkladanje.


Pravilnost pošiljke, reklamacije, vračilo in zamenjava blaga


Izdelki bodo pakirani tako, da jih ne bo mogoče poškodovati z običajnim ravnanjem med prevozom. Kupca bomo poklicali nekaj dni pred predvideno dostavo, da se dogovorimo o točnem roku dostave. Kupec je ob prevzemu izdelka dolžan preveriti morebitno škodo in se o njej takoj pritožiti dostavniku, ki je blago dostavil, torej zavrniti prevzem pošiljke, na kateri so vidne zunanje poškodbe. Kupec je ob prevzemu blaga dolžan podpisati dobavnico, dostavljalec pa jo vzame kot potrditev prevzema.

Če kupec noče prejeti blaga, ki ga je naročil od prodajalca, čeprav je blago prispelo v dobrem stanju, ima prodajalec pravico od kupca zahtevati povračilo vseh stroškov v zvezi z dostavo.

Slika, ki ponazarja izdelek na spletni strani, ni nujno, da ustreza dejanskemu videzu izdelka, zlasti pri izdelkih, katerih ime na spletnem mestu navaja "različne barve", "različne velikosti", "različne oblike" itd., Kupec pa ne more oglašujejo na tej podlagi. Pridržujemo si pravico do napak v opisu, fotografijah, cenah in številu artiklov zaradi samodejnega vnosa artiklov v sistem, pa tudi samodejnih potrditev naročil.
 
Kupec ima pravico vrniti blago v primeru, da ima izdelek materialno ali kvalitativno pomanjkljivost, ki je ob prevzemu blaga ni bilo mogoče opaziti. V tem primeru nam tak izdelek reklamirajte, da se lahko dogovorimo za vračilo in zamenjavo izdelka ali vračilo kupnine.
 
Če ste prejeli izdelek, ki ga niste naročili, ali ste prejeli izdelek z napako, ali imate kakršne koli pritožbe v skladu z zakonodajo o varstvu potrošnikov, nam to sporočite na elektronski naslov: webshop@fero-term.si
 
Če želi kupec zamenjati brezhiben in neuporabljen izdelek, ki mu ne ustreza (npr. Zaradi velikosti itd.), Se lahko tak izdelek vrne prodajalcu v 14 dneh po prejemu izdelka v posesti. Če želite vrniti ali zamenjati pravi izdelek, nam to sporočite na elektronski naslov: webshop@fero-term.si, da se dogovorimo za vračilo in zamenjavo takega izdelka ali vračilo kupnine. Če želi kupec v 14 dneh vrniti brezhiben izdelek, mora kupec izdelek vrniti prodajalcu na lastne stroške. Izdelek mora biti v originalni nepoškodovani embalaži, izdelek mora biti nepoškodovan in brezhiben ter ne sme imeti nobenih sprememb (nepooblaščeno popravilo izdelka, nepravilno ravnanje z izdelkom), izdelek mora biti z vsemi deli znotraj izdelka, z vsemi pripadajočimi izdelki in dodatki, kar je potrebno. Potrebno je vrniti garancijski list.

Po prejemu brezhibnega izdelka v originalni embalaži bo Fero-Term d.o.o. s prvo možno dostavo poslal nadomestni izdelek po izbiri kupca.

Stroške enega vračila in pošiljanja nadomestnih izdelkov krije Fero-Term d.o.o., neposredne stroške morebitnih vračil pa kupec. Za kakršno koli razliko v ceni nadomestnega izdelka bo kupcu znesek računan ali odobren, odvisno od dane situacije.
Ogledani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu