Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Granitna pomivalna korita : 4 razlogi, zakaj so THE BEST!

Granitna pomivalna korita : 4 razlogi, zakaj so THE BEST!

Vaša najbolj osovražena gospodinjska opravila so...?

Sesanje in pomivanje posode! Ali ni res tako? Verjetno sanjate, da boste sesalnik zamenjali s tistim prikupnim malim robotom, ki sam sesa, medtem, ko imate vse štiri v zraku, da o umivalnikih niti ne govorimo. Zakaj pomivalno korito (razen, če je v vlogi lepega detajla v kuhinji), če imate pomivalni stroj!

Resda pomivalno korito verjetno ni najbolj idealen kraj za nekoga, ki bi želel preživeti svoj prosti čas, a je vseeno potreben. Nekateri bi rekli, da je zelo nujno 😊

Zdaj se verjetno sprašujete, zakaj smo v središču našega bloga postavili resnično zlo človeštva. Odgovor je pravzaprav zelo preprost. V trgovini Fero-Term smo dobili veliko novih umetnikov, ki so vse, ne le navdih.

Kaj želimo povedati? Večina nas sovraži pomivanje posode, ker moramo kasneje očistiti pomivalno korito! Mast ostane na straneh, madeži ostanejo zlepljeni na robovih, da ne omenjamo madežov bele barve od vode, ki se počasi, a zanesljivo kopičijo, dokler nas nekega jutra ne preseneti trmast vodni kamen.

Ja, ni čudno, da ne marate pomivalnih korit 😊

Zdaj pa šalo na stran. Ste že kdaj pomislili, da imate dejansko napačno pomivalno korito? Svet se spreminja, tehnologija se razvija, prav tako tudi pomivalna korita, ki jih zdaj lahko najdete tudi v granitni različici!

Ja, ja, iz vsega naredimo filozofijo in to je zagotovo ena boljših 😊

Granitno pomivalno korito:zbogom umazanijam in praskam

Črno granitno pomivalno korito

V kuhinji se dogaja marsikaj in zato mora biti kuhinja opremljena s tip-top elementi in opremo, ki bodo kos tudi najtežjim nalogam.

Ena od opreme, na katero morate vsekakor paziti, je pomivalno korito! In (sladka) težava je v tem, da morate izbirati med različnimi materiali iz katerih so izdelana pomivalna korita. Tako imate na primer korita iz nerjevečega jekla (inox), ulitke iz litega akrila, keramična korita in naše, granit!

Granitna pomivalna korita so narejena iz kombinacije različnih materialov, najpogostejša oblika granitnih korit pa je kombinacija kremena, naravnega minerala, ki ga najdemo v granitu in kakovostnega akrilnega veziva, torej smole. Rezultat je izjemno vezana in neporozna površina, do trikrat bolj odporna kot naravni granit! Zaradi nepovezane površine so znani tudi kot kompozitna korita.

Glede na vse njegove prednosti lahko z gotovostjo trdimo, da so granitna pomivalna korita postali priljubljena kuhinjska oprema, ki je prehitela tako priljubljena korita iz nerjavečega jekla, da se mnogi pritožujejo, da ščasoma postanejo grdi in težko vzdrževalni. V redu. Verjetno je odvisno od tega, za katere lastnosti ste jih kupili. Pri nas nič drugega, razen vrhunski inox.

4 odlični razlogi, zakaj bi morali razmišljati o nakupu granitnega pomivalnega korita!

Poleg tega, da so granitna korita videti bolj elegantna, imajo števile prednosti. Preštejmo jih! 😊

Granitno pomivalno korito

1. GRANITNA POMIVALNA KORITA SO VZDRŽLJIVA

Kot smo že povedali, so granitna korita izdelana iz kremena in akrilne smole v razmerju 80:20 (kremen;smola), zaradi česar so močnejši od ostalih korit. Izdelana so pod visokim pritiskom, zaradi česar so neporozne, odporne na praske, higienske in odporne na številne običajne gospodinjske madeže. Na primer madeži rdečega vina, čaja, kave in sladkih sokov.

Za razliko s katerim koli drugim pomivalnim koritom ne zahtevajo tesnenja, zaradi česar so nše trdnejša, trajnejša in najboljša izbira za vašo kuhinjo.

2. GRANITNA POMIVALNA KORITA SO DEKORATIVNA IN MODERNA

Granitna pomivalna korita so zelo dekorativna in moderna, ker jim njihov material daje videz naravnega kamna. Pravzaprav so edina vrsta pomivalnih korit, ki jo lahko kombinirate s preostalimi kuhinjskimi površinami in elementi. Kaj mislimo? No, vsako granitno korito je unikatno. Na voljo je v različnih barvah, oblikah, velikostih, konfiguracijah in mat izvedbah.

Prvič lahko pomivalna korita kupite po svojem okusu!

3.ČIŠČENJE GRANITNIH POMIVALNIH KORIT NIKOLI NI BILO LAŽJE

Granitna pomivalna korita so enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Če vam je na primer v kozarcu ostalo od zadnjega večera nekaj vina ali ste zaradi lenobe v korito nalili preostanek jutranje kave in ga niste takoj oprali, ne skrbite: Umivalnik bo čist kot solza!

Granitno korito poleg tega, da preživi vse vrste tekučin, ne moti, če vanj vstavite vrele lonce ali vrelo vodo iz kuhanja testenin.

A čeprav je odporen na madeže in praske, to še ne pomeni, da ga ni treba nikoli več očistiti! Krpa, goba in rahlo čistilo rešijo vse 😊

4. GRANITNA POMIVALNA KORITA SO DENARNO SPREJEMLJIVA

Čeprav so nekoliko dražja od inox korit, je vredno vanj vložiti. Sprva investirate malo več, potem pa ste zelo dolgo na varnem.

Začnite pomivati posodo brez kakršnega koli stresa 😊 . Najbolj priljubljene izbire granitnih korit so v črni in rjavi barvi.V kakšni obliki jih pa kupite, to je še vedno tema zase. Temu se bomo posvetili nekoliko kasneje😊.

Moderna kuhinja
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu