Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Izberite kopalnico svojih sanj

Izberite kopalnico svojih sanj

A nikar se ne zadovoljite le z izbiro: s pomočjo naštetih artiklov sami sestavite zmagovalno kombinacijo in svoje sanje pretvorite v resničnost.

Prenova kopalnice ali opremljanje povsem nove ne bi smela biti težka naloga: veš, koliko je tvoj proračun, poznaš dimenzije sobe, veš, kaj želiš imeti v kopalnici ... "In to je to" , razmišljaj veselo, ko vse odložiš. Potem pa se zgodi nekaj nepričakovanega: odprite stran v spletni trgovini, kjer lahko dobite vse, kar potrebujete, in - bodite presenečeni! Veste, da želite recimo ploščice v imitaciji marmorja, a vas nihče ni pripravil na toliko ponudb. V redu, poznate ton, ki ga želite, vendar ste našli vsaj 10 modelov popolnih ploščic! Katero izbrati? Kako bo videti z določenim modelom tuš kabine? Želite dizajnersko steno za kad ali tuš z učinkom ogledala?
 
Vprašanja, vprašanja ... Ampak zato imate nas, da vam pomagamo. Kako smo opremili šest različnih kopalnic in katere predmete smo uporabili, si preberite spodaj (in dobro poglejte). Naj vam ti interierji služijo kot navdih, na podlagi katerega boste z lastno izbiro predmetov ustvarili pravo kopalniško mojstrovino!

1
Kopalnica


Ekskluzivna marmorna kopalnica s samostoječo kadjo
Čeprav so ploščice v imitaciji marmorja na vrhu lestvice priljubljenosti, ko gre za okrasitev kopalnice, je marmor letos res top trend. Posebej priljubljene so ploščice v imitaciji belega vmešanega marmorja in močnih variacij tonov, kot je model May Ceramics Pisa Gold s sten in tal v kopalnici na fotografiji. In sodobna različica klasičnega dizajna ploščic prikliče tudi sodobno različico klasične samostoječe kopalne kadi, ki jo odlično spremlja armatura za kad Voxort Perla Gold. Iz iste serije je armatura za umivalnik Voxort Perla Gold, ki tvori harmonično celoto z nadgradnim umivalnikom Concepto Bell Edge Gold 42 in kopalniško bazo Concepto + Ariana 75. Moderno kopalniško ogledalo Concepto + Esther 90 Black in obešalnik za brisače Voxort 4000 Gold sta samo točka na "i" te luksuzne kopalnice.

2
Kopalnica


Sodobno urejena in opremljena kopalnica iz marmorja
Kot smo že omenili zgoraj, je marmor material, ki ga že stoletja povezujemo z razkošjem. Zakaj si ne bi privoščili pridiha tega razkošja z izbiro ploščic v imitaciji marmorja? Za še močnejši vtis izberite ploščice velikih dimenzij; tiste, ki merijo 60X120 cm, bodo videti še posebej elegantno na stenah vaše kopalnice. In prav takšne stenske in talne ploščice May Ceramics Joya v imitaciji marmorja, ki so še posebej izrazite pri ploščicah, kot je model May Ceramics Potomac Sand sijajne talne ploščice. Velike ploščice vzbujajo enako impresivno ogledalo, kot je model Concepto + Taylor 60, medtem ko bosta samostoječa steklena stena za tuš kabino Voxort Blue Black 120 in tuš sistem Voxort Amora prišla kot stepena smetana na razkošni torti. Za vse malenkosti, ki jih želite skriti pred pogledom, je na voljo kopalniška baza Concepto + Nordic 80 z umivalnikom, ki se odlično ujema z armaturami za umivalnike Voxort Amora in kompletom galanterije Voxort Black.

3
Kopalnica


Minimalistična urejena moderna kopalnica
Včasih je za notranjost dovolj že en detajl, majhen odmik od pričakovanega, da dostojno opremljen prostor postane še bolj prefinjen. Naš predlog: posezite po ploščicah zanimivega vzorca! Njihov namen je ravno "razbiti" enotno površino in jo narediti bolj privlačno za oko. Vzemimo za primer stenske in talne ploščice May Ceramics Hika Terazzo Mix Colors v imitaciji kamna: oblikovno je igriv, a odporen na zob časa – tako fizično kot oblikovno. Ta kopalnica je še posebej privlačna s tuš vrati Voxort Blue VI-Line Black 90 in stranici Voxort Blue VI-Line Black 90 s toniranim steklom, ki tvorita celoto zahvaljujoč temnim tonom tuš sistema Voxort Amelia Black, kopalniškega ogledala Concepto + Lais 60 , držalo zobne ščetke Voxort 4000 Black, visoke armature za umivalnik Voxort Tea Black in nadgradni umivalnik Concepto Bell 46.5. Za hladne dni je na voljo tudi kopalniški radiator TermaBad R01 Black 1600/500, tudi v temnih tonih.

4
Kopalnica


Funkcionalno opremljena kopalnica z inovativno prho
Kakšna je razlika med kopalnico in funkcionalno opremljeno kopalnico? V bolj ali manj vsaki kopalnici so enaki »obvezni« elementi, kot so WC školjke, umivalniki in kopalne kadi, razlika pa je v pozicioniranju teh elementov, ergonomiji, količini odlagalnega prostora, osvetlitvi ... Eleganten umivalnik, kot je npr. Concepto Bell Marble Black 46,5 v kombinaciji s privlačno visoko armaturo za umivalnik Voxort Tea Black in kopalniškim ogledalom Concepto + Esther Black 90 z osvetlitvijo sta odlična podlaga za vsako kopalnico, medtem ko stene in tla May Ceramics Potomac Gris iz imitacije marmorja kot čisto platno pripravljeni pozdraviti vaše poteze s čopičem. Toda prava čarovnija se skriva v tuš kabini Voxort Blue Fly Black 120/80 D katera ima inovativen način odpiranja in zapiranja vrat, zahvaljujoč kateremu se vam pri vstopu ali izstopu ne bo treba izmikati in zvijati. Tuš kad Voxort Premium Belle Black 80/120 in tuš sistem Voxort Amelia Black lepo zaokrožujeta to inovativno in funkcionalno zgodbo.

5
Kopalnica

Okusno opremljena kopalnica v industrijskem slogu

Ludwig Mies van der Rohe, slavni arhitekt in eden od nosilcev moderne funkcionalistične arhitekture, je pogosto poudarjal, da njegovo delo vodita parola »manj je več« (ki je postala vodilo minimalizma) in »Bog je v podrobnosti". Ko v svoj prostor vnesete industrijski slog z minimalizmom, boste dobili to okusno opremljeno notranjost. Elegantno usklajeno armaturo za umivalnik Voxort Sharp in armaturo za prho Voxort Sharp sta vpadljivi detajli, medtem ko stranica Voxort Pro A1-Line Stripe 100 L in tuš vrata Voxort Pro A1-Line Stripe 90 s svojimi okenskimi profili in letvicami spominjajo na industrijske hale slog preteklih časov. Kopalniška baza z umivalnikom Concepto + Luna 80 in kopalniškim ogledalom Concepto + Taylor 60 dopolnjujeta ta vtis, celotno sliko pa zaokrožujejo efektne talne ploščice May Ceramics Retro Durham Pre Grey.

 
Upamo, da vas bo teh pet kopalniških notranjosti navdihnilo in spodbudilo vašo domišljijo. Vse artikle iz zgornjih interierjev najdete v naši spletni trgovini ali v naši poslovalnici. Čakamo vas odprtih rok!
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu