Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Jedilne mize
Jedilna miza, osrednje mesto v vsakem domu
 
Kuhinja je srce vsakega doma, prostor, ki združuje vso družino. V kuhinji ne pripravljamo samo hrane, kuhinja je pogosto glavno mesto dogajanja, kraj, kjer se družimo z otroki, partnerjem, sorodniki. Poleg tega, nepremičninski strokovnjaki pogosto poudarjajo, da je kuhinja tisti, ki najbolj vpliva na ceno nepremičnine. Če je kuhinja lepo urejena in opremljena, bo samodejno dvignila ceno celotne nepremičnine.Da je kuhinja najbolj priljubljena soba v domu, dokazujejo tudi raziskave. Ena takšna študija je izvedena v 32 domovih velikih družin, ki je pokazala, da so anketiranci večino časa preživeli v kuhinji, dnevna soba pa je bila na drugem mestu prisotnosti. Rezultat ni presenetljiv, saj je smiselno, da se med pripravo hrane najrajše družimo z drugimi člani gospodinjstva.

Ob vsem tem v mislih bi bilo dobro pri načrtovanju ali prilagajanju kuhinje, pomisliti, kako narediti najbolj priljubljeno sobo v domu čim bolj privlačno, a ne pozabimo na udobje in funkcionalnost.Luksuz počinje za stolom

Jedilnica se v večini domov nahaja ob kuhinji. Miza, na kateri se med kosilom zbere celotna družina, je eden najpomembnejših kosov pohištva. Miza ni pomembna le, ko gre za družino, za mizo pogosto gostimo prijatelje in ljubljene. Verjetno ni nobenega kosa pohištva, ki bi, če bi lahko, povedal bolj zanimive zgodbe. Skoraj vse najpomembnejše stvari v našem družinskem in družabnem življenju se dogajajo za mizo.

Zakaj si potem ne bi privoščili mize, kjer se lahko sprostite in resnično uživate v druženju z ljudmi, ki jih imate radi?Keramična miza je odlična izbira, če želite kakovostno mizo, ki bo v vašem prostoru hkrati videti kot umetniško delo. Ker je keramična miza v jedilnici nekaj nepričakovanega, odmik od običajne lesene ali steklene mize, decenten detajl, ki prostor prefinjeno spremeni v oazo razkošja. Če ste kuhinjo ali jedilnico popločili s keramičnimi ploščicami, lahko keramična namizna plošča postane čudovito nadaljevanje odlične oblikovalske zgodbe, le zaokrožila bo celoten vtis, postala nekakšna točka na "i" vizualnega identiteta prostora.Keramične mize iz ponudbe Fero-Term so odlična kombinacija vrhunske porcelanske plošče in prefinjene podlage. Poleg luksuznega videza imitacije marmorja, matirane površine, je porcelanska plošča izjemno odporna na udarce, praske in madeže ter je enostavna za čiščenje kot keramične ploščice. Porcelanska plošča je ena glavnih prednosti teh miz. Znano je, da se porcelan od "navadne" keramike razlikuje po deležu komponent, iz katerih je izdelan, pa tudi po proizvodnem procesu (višja temperatura žganja, višji tlak). Vse to naredi porcelansko ploščo močnejšo in trpežnejšo od keramične. Odstotek absorpcije vode pa so porcelanske plošče veliko bolj odporne proti proti zmrzovanju in tako primernejše za vse zunanje prostore. S tem v mislih lahko računate na svojo mizo, da vam bo zvesto služila leta in bo videta kot prvi dan, jo postavili v jedilnici ali na pokriti terasi.Da dizajnerska zgodba o keramičnih mizah ne bi bila na "tresočih se nogah" so poskrbeli privlačno oblikovani kovinski podstavki. Vsa različna podnožja imajo sodoben dizajn in prefinjene linije s porcelansko ploščo pa tvorijo harmonično celoto. Obstaja več različic kovinskih stojal in miznih plošč (velikosti 160x80 in 180x90 cm) kar vam omogoča, da ustvarite mizo unikatnega dizajna. Plošča se enostavno pritrdi na podlago z izravnalnimi vakumskimi lepili, kar izjemno olajša namestitev mize.
Ogledani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu