Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Kako se registrirati

Registrirajte se na Fero-Term

Če želite v celoti izkoristiti varno nakupovanje v Fero-Termu, morate najprej opraviti registracijo. S tem dejanjem boste odprli vrata naše spletne trgovine in v udobju svojega doma boste lahko izkoristili številne ugodnosti nakupovanja. Če se tudi prijavite na naš newsletter, boste med prvimi obveščeni o novostih z naših polic in o najboljših prodajnih akcijah s katerimi boste prihranili veliko denarja!
 
Kliknite na link za prijavo

Preprost postopek registracije začnete s klikom na ikono "Prijava/Registracija", ki se nahaj v zgornjem desnem kotu vsake naše strani. Že registrirani uporabniki se lahko prijavijo, novi pa se lahko registrirajo s klikom na polje "Ali se želite registrirati"? in z vnosom osnovnih podatkov. Vaši podatki so popolnoma zaščiteni z varnostnimi protokoli, ki preprečujejo kakršno koli zlorabo.

Izpolnite osnovne podatke

Pri registraciji vnesite svoj e - poštni naslov in želeno geslo, ki ga boste uporabili ob vsaki prijavi v našo spletno trgovino. Takoj zatem bo v vaš e-poštni predal prispelo potrdilo o registraciji, nato pa lahko začnete uporabljati vse ugodnosti, ki jih imajo naši registrirani uporabniki. Ko shranite želene izdelke v košarico in oddate naročilo, boste lahko kot registrirani uporabnik kadar koli preverili stanje svojega naročila v profilu Moja naročila.

Uživajte v vrhunski nakupovalni izkušnji
 
Zadovoljstvo kupcev nam je vedno na prvem mestu, zato smo v spletni trgovini Fero-Term nastavili celoten postopek nakupa, tako, da boste med več kot 6.000 izdelki lahko našli najkakovostnejše in najcenejše izdelke. Izberet lahko ali boste izbrane izdelke plačali s plačilom ali s karticami, čemur bo sledila najhitrejša možna dostava na želeni naslov.

Prejemajte informacije
 
Če nam zaupate tako, da se naročite na naš newsletter, vas bomo v zameno nevsiljivo obveščali o najugodnejših promocijah in novostih iz našega asortimana, ki bi vas lahko zanimale.
 
Ogledani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu