Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Kariera v Fero-Termu

Kariera v Fero-Termu

Želiš delo v dinamičnem a stabilnem podjetju, v včasih glasnem, ampak dobro razpoloženem delovnem okolju? 

Fero-Term team
Kdo smo?
Fero-Term je podjetje z dolgoletno tradicijo poslovanja, ki v vsakem poslovnem letu beleži določene spremembe, pa naj bo to odprtje novega prodajnega centra, adaptacija katerega od obstoječih centrov, uvajanje katere od novih sodobnejših tehnologij ali samo izključno izvajanje naše osnovne dejavnosti, trgovine.
Zaradi vsega naštetega je z leti in novimi projekti postalo neizogibno, da se pojavljajo tudi potrebe za novimi sodelavci. 
Po skoraj treh desetletjih uspešnega poslovanja štejemo spoštovanja vredno število sodelavcev, preko 500 zaposlenih, od katerih nas je velika večina že dolga leta v Fero-Termu, lahko pa tudi rečeno tudi, da smo velika družina.
Tako kot v vsakem resnem in velikem podjetju, katerega cilj je doseganje pozitivnih rezultatov, se tudi pri nas vsakodnevno razvijamo v vseh segmentih poslovanja. Dnevno nove naloge, novi izzivi, ali kadar delate v teamu, kot je naš, kjer smo eden  drugemu glavna podpora, kjer so vrata za vsa vprašanja vedno odprta, takrat so vse naloge in izzivi pravzaprav zanimivi in njihovo reševanje je vsekakor hitrejše in enostavnejše.
Vsi naši sodelavci, ki so pokazali interes, samoiniciativo, redno izpolnjevanje delovnih nalog ter sposobnost prilagajanja teamu oseb, s katerimi delajo, so v Fero-Termu našli dolgoročno rešitev na področju zaposlitve in to iz razloga, ker Fero-Term spoštuje pravice svojih zaposlenih in redno izpolnjuje vse svoje obveznosti do njih. To pa je tisto, zaradi česar sta obe strani zadovoljni, naši sodelavci vedo, zaradi česa prihajajo vsak dan na delo, a Fero-Term ve, zakaj so poslovni rezultati iz leta v leto vse bolj pozitivni. 

Te zanima postati naš sodelavec? Ustvarjati z nami zgodbo o Fero-Termu?

Poglej katerega od odprtih razpisov, če pa trenutno ni nobenega, nam mirno pošalji svoj životopis mi pa ga bomo rade volje posredovali sodelavcem v oddelku kadrovske službe, da te bodo lahko  kontaktirali pri prve odprtem razpisu, ki ustreza tvojim  kvalifikacijam in pričakovanjem, navedenim v poslani prošnji za sprejem na delo.
 
Fero-Term team
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu