Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Namestite dvignjeno teraso!

Namestite dvignjeno teraso!

Ponujamo vam rešitev, kako hitro in brez dvigovanja odvečnega prahu položiti dvižna keramična tla na balkon ali teraso

Poletje je vse bližje, vaša terasa ali balkon pa nista videti prav reprezentativno? Lani ste si obljubili, da boste okrasili svoj zunanji prostor, a vsakič, ko pomislite, koliko truda boste potrebovali za to delo, vas boli glava ... Fotografije lepo urejenih teras in balkonov v revijah in na spletnih straneh, ampak nekako mislite, da bi to vzelo preveč truda in časa – pa se preprosto niste odrekli ideji.

terasa
 
In kaj, če vam povemo, da obstaja način, da celotno delo opravite hitro, čisto in enostavno, brez mešalnika betona in tednov izkopanega prostora?
 
Ker prav to ponuja fiksni nastavvljiv nosilec za postavitev teras New Maxi. Vse, kar potrebujete, je ravna površina in vaša terasa je pripravljena - v rekordnem času.
 
Gre za asortiment nastavljivih nosilcev za tlakovanje, ki ga sestavljajo pet modelov, ki omogočajo različne višine vgradnje. Kot smo zapisali, ta sistem omogoča maksimalno hitro postavitev teras iz keramičnih ploščic s preprosto vgradnjo nastavljivih nosilcev za tlakovanje. Na vgrajene nosilce so položene 20 mm debele keramične ploščice, ki zagotavljajo visoko vzdržljivost.
 
Nastavljiv nosilec za tlakovanje New Maxi je sestavljena iz štirih glavnih delov. Glavni del je podstavek, ki vključuje tudi drenažne luknje in rezalne utore (ki omogočajo natančno postavitev podlage ob stenah). Na podstavku je podaljšek, od katerega je odvisna višina vgradnje. V ponudbi so štirje modeli (NM1-NM4), ki ponujajo različne minimalne in maksimalne višine vgradnje (NM1 od 25 do 40 mm, NM2 od 40 do 70 mm, NM3 od 60 do 100 mm in NM4 od 90 do 160 mm in NM5 OD 150 mm DO 270 mm).

Nosilec
 
Na nastavku nastavljivega nosilca je vijak, ki se nahaja na vrhu dvokomponentna glava (polipropilen in guma) z gumo proti zdrsu (ki tudi zmanjšuje hrup). V kompletu je tudi nastavitveni ključ, ki omogoča zelo natančno nastavitev višine, tudi po zaključku tal. Nov nastavljiv nosilec Maxi je odporna na vremenske razmere, kisline in UV-žarke in se lahko uporablja v kombinaciji s katerim koli zunanjim podom.
 
Postavitev terase s pomočjo nastavljivih nosilcev ima več prednosti. Za začetek takšne terase učinkovito pokrivajo cevi in ​​kable, ki se lahko nahajajo v prostoru med keramičnimi ploščicami terase in tlemi. Tako lahko pod pohodno površino »zamaskirate« vse možne inštalacije, ki bi sicer bile vidne in ovirajo gibanje. Po drugi strani pa je dostop do teh inštalacij možen kadarkoli s preprostim dvigom keramičnih ploščic (to še vedno naredite s posebnim orodjem, ki je priloženo, da ne poškodujete ploščic).
 
Glava nastavljivega nosilca vam omogoča nastavitev razdalje med dvema keramičnima ploščicama (2, 3 ali 4 mm), za katero se odločite sami. Zahvaljujoč tej razdalji voda hitro odteče in se ne zadržuje na površini nameščene terase. Prostor med tlemi in površino terase ponuja tudi boljšo toplotno izolacijo, zahvaljujoč neoviranemu pretoku zraka.
 
Nastavljivi nosilci zagotavljajo tudi odlično nosilnost in nudijo boljšo zvočno izolacijo. Poleg tega, da je takšno teraso enostavno postaviti, jo boste po potrebi lahko tudi odstranili, subvencije pa so namenjene recikliranju.

Terasa
 
Vse kar morate storiti je, da izberete prave zunanje ploščice za to vrsto terase, ki se bodo najbolje prilegale vaši zunanjosti in dobili nastavljive nosilce želene višine. To lahko storite v vsakem nakupovalnem centru Fero-Term ali v naši spletni trgovini - fotografijo vaše nove terase pa čakamo na naših družbenih omrežjih!
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu