Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Nova različica razkošja

Nova različica razkošja

Ali lahko barva spremeni vzdušje kopalnice? Oblikovalci trdijo, da zmore: pred nami je serija tehnološko naprednih kopalniških predmetov modernega dizajna, ki z barvo Rose Gold vzbujajo duh klasične notranjosti


"Denar ne more kupiti dobrega okusa, toda z nakupom dražjih predmetov boste težje naredili napako," smo nekoč videli napis v izložbi starinarnice v središču Lizbone. Napis nam je privabil nasmeh na obraz, oči pa je pravzaprav pritegnila starinska kad iz bakra. Kad je bila obnovljena, v uporabnem stanju in je bila poudarjena cena v skladu z napisom v izložbi – dovolj, da se za ta denar kupi ducat modernih kopalnih kadi. Starine imajo svojo ceno – še posebej, ko gre za starinske kopalniške dodatke. Cenovne niso zaradi funkcionalnosti, temveč zaradi nečesa posebnega, kar vnesejo v notranjost in jo naredijo elegantnejšo in stilsko bolj zanimivo.

Armatura
 
Toda danes vam ni treba segati globoko v žep, da bi kopalnici dali klasično noto - dovolj je, da kopalnico osvežite s predmeti, ki prinašajo klasike. In eden od aktualnih trendov v središču pozornosti je pošiljanje kopalniških armatur, tuš sistemov in kopalniških dodatkov v rožnatem zlatu!
 
Rose gold je zlitina zlata in bakra in se pogosto uporablja za posebne vrste nakita. Z dodajanjem bakra zlatu postane ta zlitina še posebej močna in trpežna ter je prepoznavna po posebnem rožnatem lesku. Rožnato zlato je bilo še posebej priljubljeno v začetku 19. stoletja; tamkajšnji obrtniki so bili tako vešči pri izdelavi nakita in predmetov iz tega materiala, da je rožnato zlato v svetu še danes znano kot rusko zlato.
 
Barva, ki jo baker daje zlatu, spominja na bakrene kadi in vrče iz nekdanjih starih časov, zato je predmete iz rožnatega zlata enostavno povezati z elegantno klasiko. Oblikovalci so prepoznali to povezanost in zasnovali serijo tehnološko naprednih kopalniških predmetov sodobnega dizajna, ki z barvo Rose Gold vzbujajo duh klasične notranjosti. Če jih namestite v svojo kopalnico, boste dobili edinstven prostor, ki izžareva eleganco.

Armatura
 
Eden od učinkovitejših načinov, kako vdihniti novo življenje v kopalnico, je menjava armatur. V kopalnici je več armatur – za umivalnik, kad, tuš in bide – zato bi bilo dobro, da jih uskladite, dobite vse armature iz iste serije. Voxort Tea Rose Gold je prav takšna serija, ki rešuje vse vaše težave. Začnete lahko z armaturo, ki jo boste uporabljali vsak dan, tistimi za umivalnik: Armatura za umivalnik Voxort Tea Rose Gold modernega dizajna in elegantne barve Rose Gold bo dvignila vašo kopalnico na višjo raven. Ta enoročna armatura z medenino s keramičnim vložkom je enostavna za namestitev ter izjemno enostavna za čiščenje in vzdrževanje – samo čistite jo z neagresivnim sredstvom za odstranjevanje vodnega kamna. Če imate v kopalnici umivalnik z višjimi robovi, lahko v ponudbi najdete tudi višjo različico te armature. Za tiste, ki imajo raje sodoben dizajn, je na voljo armatura za umivalnik Voxort Amora. Tisto, kar loči to enoročno armaturo od drugih, je učinkovita kombinacija črnega in rožnatega zlata. In ta armatura je na voljo tudi v višji različici.

Armatura
 
Ko ste izbrali pravo armaturo za umivalnik, je čas za armaturo za kad. Voxort Amora je odlična izbira za ljubitelje modernega, kopalna armatura Voxort Tea Rose Gold pa bo navdušila ljubitelje klasičnega, retro in industrijskega sloga. Če imate v kopalnici tuš kad ali tuš kabino namesto klasične kopalne kadi, vas bo zagotovo zanimal stenski tuš sistem Voxort Maya Rose Gold. Gre za tuš sistem iz kakovostne medenine, sestavljen pa je iz enoročne armature, nadglavne prhe z vrtljivim spojem, tuš glave z dolžino cevi 150 cm in drsnika. Izkušnja tuširanja pod nadglavno prho je nekaj posebnega, pogled na barvo rožnatega zlata pa bo ta učinek še okrepil.

Armatura
 
Ko ste zamenjali armature, vam preostane še, da vtis polepšate z uporabo kopalniških dodatkov v barvi Rose Gold. Stojalo za brisače, držalo za milo, ščetka za stranišče ali držalo za toaletni papir v rožnato zlato barvo bo tako postalo pika na "i" vašega oblikovalskega podviga. Potrebujete le domišljijo in izbiro: za domišljijo smo prepričani, da imate napredek, izbirate pa lahko med pestro ponudbo našega nakupovalnega centra in našega webshopa!
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu