Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Novo leto, nov umivalnik

Novo leto, nov umivalnik

Umivalniki so že dolgo veliko več kot standardni bel, pričakovano oblikovan kos kopalniške opreme. Novi umivalniki vas bodo navdušili s svojim dizajnom, obliko in enostavnostjo vzdrževanja

Umivalnik

Umivalnik v kopalnici je prav tako pomemben kot miza v jedilnici. Umivalnik je skupaj z armaturo za umivalnik najpogosteje uporabljen kos v vsaki kopalnici, zato mora izpolnjevati visoka ergonomska in estetska merila. Višina, globina, širina in oblika umivalnika morajo ustrezati vsem uporabnikom kopalnice, prav tako tudi njegov videz. Na srečo je izbira umivalnikov velika in zagotovo boste našli takšnega, ki bo popolnoma ustrezal vam in potrebam ostalih članov gospodinjstva.
 
Material, iz katerega so najpogosteje izdelani umivalniki, je keramika, keramični umivalniki so najpogostejša izbira kupcev. Ni pa to edini material, med katerim lahko izbirate – glede na vaše potrebe lahko izberete tudi umivalnik iz pločevine, PVC-ja, stekla ali umetnega marmorja. Fero-Term ponuja temnejše umivalnike, tiste svetlih odtenkov ali zlate, ovalne, kvadratne, globlje, plitvejše, z ravnimi robovi ... Na voljo so tudi umivalniki manjših dimenzij, še posebej praktični, ko morate opremiti kopalnico manjše kvadrature.

Umivalnik
 
V trendu so umivalniki, kot so tisti iz serije Concepto Bell, pravokotni, vendar z zaobljenimi vogali. Hkrati bodo nepričakovani odtenki pritegnili številne poglede in naredili kopalnico bolj privlačno. Serija Concepto Bell ponuja nove modele umivalnikov, ki postavljajo nove trende, Concepto Bell Terazzo pa je eden najbolj privlačnih. Ta nadgradni umivalnik je modernega dizajna in bo vsako kopalnico obogatil z zanimivim vzorcem Terazza – še posebej, če ga kombinirate s ploščicami iz serije May Murinni Sugar Effect Terazzo.

Umivalnik
 
Za tiste, ki se radi odmikate od konvencionalnega oblikovanja, a nimate nič proti klasičnemu splošnemu vtisu, je tu model Concepto Bell Black Waves. Vzorec tega umivalnika in kvadratna oblika ga izstopa med drugimi umivalniki, a se bo odlično vklopil v kopalniški ambient, ki ga ustvarijo marmorne ploščice, kot so ploščice May Murinni Panda White ali drzen model May Murinni Sugar Effect Titanium White. Če imate radi nekoliko globlja pomivalna korita, je tu zanimiv model Concepto Bell Abelo, ki je kot nalašč za kombiniranje z mešalniki kromiranih barv.

Umivalnik
 
Če želite svojo kopalnico okrasiti v sodobnem industrijskem slogu, se vam bodo zagotovo našli zanimivi in ​​temnejši umivalniki. Concepto Bell Tamba in Concepto Bell Rando sta poleg tega, da sta resnično privlačna z vidika dizajna, umivalnika, ki nikogar ne bosta pustila ravnodušnega. Kvadratni model Concepto Bell Rando ima tudi diskreten zlati zgornji rob, zahvaljujoč kateremu ga lahko kombinirate z armaturami in zlatimi kopalniškimi dodatki. Concepto Bell Tamba je okrogle oblike in izjemno priljubljene rožnato zlate barve in je idealno kombiniran z armaturami v isti barvi, kot sta modela Voxort Amora ali Voxort Tea Rose Gold.

Umivalnik
 
Umivalniki Concepto imajo glavno vlogo v kopalnicah po vsej Hrvaški in se vgrajujejo samostojno ali na kopalniško bazo. Vsi umivalniki Concepto so vrhunske kakovosti, zato se vam ni treba bati – karkoli boste izbrali, ste lahko prepričani, da vam bodo služili dolgo in zvesto. Vse kar morate storiti je torej, da se poigrate in svoji kopalnici date edinstven pečat, ki jo bo ločil od vseh drugih kopalnic.

Umivalnik
 
Vedeti je treba, da so tudi tehnologije, ki se uporabljajo pri izdelavi izdelkov iz ponudbe Concepto, vrhunske. Kot primer bomo navedli tehnologijo Concepto Hygiene + (H + label) - dodajanje nano-srebrovih ionov pri žganju keramičnih elementov je povzročilo izdelek s številnimi izboljšanimi lastnostmi. Najnovejša nano-srebrna tehnologija, ki je implementirana v sanitarne elemente Concepto, poleg drugih prednosti zagotavlja 99-odstotno zaščito pred bakterijami na površinah teh elementov (antibakterijsko), ki ni vidna s prostim očesom, zagotavlja pa trajno vrednost v kopalnici. .
 
Med testom v raziskovalnem centru so bakterije nanesli vzporedno z običajnim keramičnim elementom in elementom Concepto Hygiene + ter jih opazovali 24 ur. Očitno je bilo, da so se bakterije razmnožile na običajnem keramičnem elementu, na elementu Concepto Hygiene + pa se to ni zgodilo. Ena od prednosti tehnologije Concepto Hygiene + je veliko bolj ravna površina, brez majhnih izboklin, ki so značilne za keramične elemente. Zato je površina še posebej gladka in sijoča ​​ter omogoča enostavno čiščenje (Easy Clean) in močno zmanjša odlaganje vodnega kamna. Zaradi česar so izdelki Concepto Hygiene + izjemno okolju prijazni.

Umivalnik
 
Kot lahko vidite, umivalniki – tako kot druga kopalniška oprema – niso napredovali le pri oblikovanju, temveč uporabljajo visoko tehnologijo za aktivno varovanje zdravja uporabnikov, hkrati pa sta vzdrževanje in čiščenje manj zahtevna.
 
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu