O Fero-Termu

Od leta 1991, ko je bilo podjetje Fero-Term ustanovljeno v Zagrebu in vse do danes, ni minilo veliko časa, podjetje pa se je s profesionalnim in produktivnim poslovanjem razvilo od majhnega družinskega podjetja do vodilnega podjetja s široko mrežo prodajnih centrov, ki so namenjeni končnemu kupcu.

Poslanstvo

Z razvojem originalnih blagovnih znamk visoke kakovosti in s posluhom za trg nuditi raznovrsten in cenovno sprejemljiv asortima in obenem biti usmerjeni na najpomembnejše elemente poslovanja – kakovost in zadovoljstvo strank.

Vizija

Kot vodilni na trgu ohraniti ter zadržati vodilno pozicijo v regiji z največjo ponudbo kopalniške in sanitarne opreme, ploščic ter opreme za ogrevanje in hlajenje.

Razvoj podjetja

Podjetje Fero-Term je v času svojega 29-letnega uspešnega poslovanja postalo ime, h kateremu se z velikim zaupanjem prihaja in se vrača veliko strank, ki se lotevajo urejanja prostora. Z nenehnimi izobraževanji in z dodatnimi usposabljanji se zaposleni v podjetju seznanjajo z najnovejšimi svetovnimi tehnologijami in trendi, ki jih predstavljajo končnim kupcem v prodajno razstavnih centrih podjetja. Z odpiranjem poslovalnic na Hrvaškem in Sloveniji  so uspešno zgradili prepoznaven zunanji videz in tradicijo kakovosti, ki ima podlago v velikem številu zadovoljnih strank. Kakovostna ponudba izdelkov ter storitev in usmeritev v nove, svetovno priznane tehnologije, so pripeljali do kontinuirane rasti prihodkov podjetja Fero-Term. Uspešno poslovanje, ki ga spremlja povečan obseg dela, so omogočali in ustvarjali potrebo rasti števila zaposlenih, zato podjetje Fero-Term danes s ponosnom v svojem timu zaposluje kar 430 zaposlenih. Skrb, ki jo podjetje posveča kakovostnemu in profesionalnemu odnosu s strankami in poslovnimi partnerji, se prenaša tudi na svoje zaposlene. V tej smeri razvoja ima podjetje Fero-Term kontinuiran sistem izobraževanj in seminarjev, v katere se vključujejo poslovni partnerji in zaposleni v Fero-Termu, saj si tako lahko izmenjujejo znanje in profesionalne izkušnje. Zaradi osveščenih in kontinuiranih vlaganj v izobraževanja zaposlenih in poslovnih sodelavcev, je podjetje Fero-Term postalo sinonim kakovosti in zadovoljnih strank. 

Tu smo za tebe! Kako zi lahko pomagamo?
Spodaj nam lahko zastaviš vprašanje o naši ponudbi, storitvah ali pustiš pohvalo ali oceno za izdelek.
Na vaše sporočilo bomo odgovorili v 48 urah. Če bomo potrebovali več informacij o temi, vas bomo kontaktirali prek e-maila ali telefonske številke, če je navedena