Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Opremljeno po meri človeka

Opremljeno po meri človeka

Kopalniško pohištvo je veliko več kot le shranjevanje steklenic in brisač, z njim boste ustvarili edinstveno sproščujočo notranjost - s svojim podpisom

Gole stene ne naredijo doma - so le temelj, na katerem je mogoče graditi, slikarsko platno, ki ga je treba naslikati in narediti mojstrovino. Šele, ko te stene pobarvate ali položite na ploščice in funkcionalno opremite prostor po lastnih zamislih, šele potem stene in prostor med njimi postanejo živi okvir za vse slike in zgodbe, ki se bodo dogajale znotraj njih. In šele potem tak kraj postane dom. To velja za vse prostore v stanovanju ali hiši, predvsem pa za kopalnico.

 Zakaj za kopalnico? Ker je to prostor, kjer začnemo in končamo dan, se tam sprostimo pred napornimi vsakodnevnimi opravili, v kopalnici pade raven stresa in telo se sprosti. Zato je pomembno, da je naša kopalnica udobna, da nam videz stvari v njej izriše nasmeh.

umivalnik
 
Ena najpomembnejših stvari v vsaki kopalnici je umivalnik - kajti če bi sešteli ves čas, ki ga preživimo za njim, bi dobili ure in ure. In umivalnik se je v zadnjih letih bistveno spremenil, ni več kos keramike, ki je postavljen na steno, danes so umivalniki različnih privlačnih oblik in drznih barv. Ko se je oblikovalska domišljija razplamtela, je bilo treba te sodobne umivalnike dostojno postaviti, zato se je najboljša rešitev izkazala za kopalniško bazo.

kopalniška baz
 
Dobra kopalniška baza bo popolna podlaga za umivalnik, a bo rešila tudi osnovni problem shranjevanja vseh malenkosti, ki bi morale biti v kopalnici pri roki, vendar ne smejo biti vidne gostom. Sodobne kopalniške bazw imajo široke in globoke predale, v katere lahko shranite številne stvari, od steklenic parfumov do rezervnih brisač. Osnovna delitev kopalniških baz je na odprte in zaprte. Sodobna notranjost kopalnice se pogosto nagiba k industrijskemu slogu, zato so bili ustvarjeni modeli, kot so kopalniške baze Concepto + Smooth Steel. Te baze odprtega tipa so opremljene z umivalnikom ali brez njega, zato je na vas, da izberete zmagovalno kombinacijo, ki bo ustrezala vašim estetskim zahtevam. V različici brez umivalnika je zgornja plošča izdelana iz trpežnega Korrteka v beli barvi, konstrukcija pa iz visoko kakovostnega jekla, plastificiranega v mat črni barvi, brez vrat in predala. Te baze je mogoče dopolniti z ustreznimi belimi policami ali iz imitacije lesa.
 
kopalniška baza
 
Med najbolj priljubljenimi bazami zaprtega tipa so tiste z velikimi predali s soft-close zapiranjem, na primer model Concepto + Atolo 60, ki je opremljen z umivalnikom iz umetnega marmorja. Ta viseča kopalniška baza je narejena iz rafinirane iverne plošče, sprednja stran in ohišje pa iz lakiranega MDF v beli in visoki sijaj. Dva velika predala s sistemom soft-close zapiranja bosta na dosegu roke za vse, kar želite.

Kopalniško ogledalo
 
Prostor nad kopalniško bazo in umivalnikom je namenjen ogledalu. Ko stojite pred umivalnikom v kopalnici in se pogledate v ogledalo, se morate počutiti kot filmska zvezda - v središču pozornosti, kot da ste središče sveta. Kakovostna kopalniška baza v kombinaciji z ustreznim ogledalom je popoln "rekvizit", ki vam bo pomagal uživati ​​v tej vlogi. Izbira ogledal je danes velika, na vas pa je, da izberete modele z vgrajeno LED ali navadno osvetlitvijo, senzorskimi stikali, različnimi oblikami in velikostmi. Karkoli izberete, vam mora pogled v ogledalo odkriti - prava zvezda!
Če se odločite za ločeno ogledalo, obstajajo praktični primeri z vgrajeno LED osvetlitvijo in preklapljanjem na dotik, na primer Concepto + Naomi 90. Če ste ljubitelj bolj klasičnega dizajna, vendar ne želite "konfekcije", bi se lahko odločili za okroglo ogledalo Concepto + Elsa Gold, ki bo vašemu kopalniškemu prostoru dalo pridih prefinjene klasike.

Kopalniško ogledalo
 
Ko že govorimo o razsvetljavi, naj sploh omenimo, kako pomembna je pravilna razsvetljava v kopalnici? Ker mora v kopalnici razsvetljava izpolnjevati dva pogoja: včasih želite ambientalno razsvetljavo, s katero se boste lahko sprostili, včasih pa potrebujete močno svetlobo, da dobro vidite, kaj počnete. Kar pomeni, da ena svetilka ni dovolj, ampak da potrebujete vsaj eno stropno svetilko in eno nad ogledalom - in zagotovo vam ne bo motilo še nekaj svetilk iz okolice.

Kopalniško ogledalo
 
Kopalniško ogledalo že leta buri domišljijo, ker je bilo običajno nameščeno na viseči omarici nad umivalnikom, ta omarica pa je bila gostom vedno še posebej zanimiva, vanjo bi vedno radi pokukali in tako izvedeli nekaj o svojih gostiteljih. Kopalniške omarice z vgrajenim ogledalom so priljubljene še danes, vendar so v kopalnice vstopile tudi ločene kopalniške omare in omarice, zaradi česar je kopalnica še bolj privlačna po videzu. V kopalnici potrebujemo dovolj prostora za shranjevanje čistih brisač, izdelkov za nego telesa in čistilnih sredstev - vse to lahko rešimo tako, da spretno postavimo kopalniške omare različnih dimenzij. Poleg tega, da se kopalniške omare in omara uporabljajo za shranjevanje, so idealne za postavitev nekaj rastlin, fotografijo ali sliko, ki bo kopalnici dala dozo osebnosti.

Kopalnica
 
Če želite, da vaša kopalnica zasije s polnim sijajem in resnično postane topel del doma, je dovolj, da se igrate in prebudite oblikovalca v sebi. Če potrebujete pomoč, obiščite strani našega webshopa in se navdihnite!
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu