Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Prodajna mreža

Prodajna mreža

23 prodajnih razstavnih centrov na skupni površini več kot 28.500 m2, mreža veleprodaje se razvija po vsej Hrvaški in Sloveniji, logistični distribucijski center z več kot 19.000 m2 pa nam ponuja nešteto priložnosti in kakovostne storitve.

Z več kot 500 zaposlenimi v vseh poslovnih sektorjih, Fero-Term svojim kupcem ponuja ponos vrhunskih keramičnih in porcelan gres ploščic, kopalniške in sanitarne opreme, opreme za ogrevanje in hlajenje ter solarnih ogrevalnih sistemov po vsej Hrvaški in Sloveniji v 22 reprezentativnih nakupovalnih centrih in preko širokega in strokovno organiziranega grosističnega omrežja. 
Prodajni centri
Danes podjetje Fero-Term svojim strankam s ponosom ponuja boljše izdelke iz keramike in porcelan gres ploščice, kopalnice in sanitarno opremo, opremo za ogrevanje in hlajenje ter solarnega ogrevanja v celotnem ozemlju Hrvaške ter delno Slovenije v več kot 23 reprezentativnih trgovskih centrih, ki se raztezajo na več kot 28.500 m2 razstavnih prodajni površin. Vsi centri so nameščeni na skrbno izbranih lokacijah, da strankam zagotovijo največje udobje pri dostopu in nakupu. Ker podjetje Fero-Term izstopa iz brez kompromisne želje, da v okviru svojih nakupovalnih centrov predstavlja prodajno ponudbo, ki je v skladu z najnovejšimi trendi na področju oblikovanja in tehnologije, ter tako strankam bližje omogočajo vse možnosti za načrtovanje izvajanja. Zato podjetje nenehno vlaga v obstoječe centre, da se prilagodi zgoraj navedenemu.
Prodajni centri
Veleprodaja in projekti
Prodajni/projektni tim prepoznava in upošteva zahteve investitorjev s ponudbo sanitarij, armatur in keramiko vrhunskih evropskih ter svetovnih proizvajalcev skupaj s ponudbo lastnih rešitev oziroma dizajna kopalnic in ostalih prostorov. Naš projektni tim se stalno strokovno izpopolnjuje, saj lahko le tako najbolj kakovostno rešuje naloge, ki jih dobijo od naših sodelavcev: arhitektov, oblikovalcev interiera ter projektantov. Vrhunsko znanje, konstantna izobraževanja strokovnjakov ter najnaprednejša orodja, pa tudi bogate izkušnje ter dobro opravljena dela, govorijo o nas in o našem dobro opravljenem delu. Cilj je ponuditi celovito rešitev, ki se bo s svojo namembnostjo, obliko in stopnjo udobja nemudoma vklopila v prostor, bodisi da je govora o enostavnem ali drznem dizajnu, tradicionalnem ali sodobnem pristopu prostorske ureditve, zasebnem ali javnem prostoru.
V povezavi s tem nudimo naslednje storitve:
• svetovanje glede izbire opreme
• pomoč pri pripravi projektne dokumentacije
• priprava stroškovnika, tehničnih opisov
• reševanje tehničnih vprašanj
Veleprodaja in projekti
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu