Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Prodajni program

Prodajni program

Svetovno poznani produkti,širok razpon cen,prijazen in profesionalen pristop zaposlenih,vse to Fero-Term že leta uvršča v prvi izbor maloprodajnih kupcev in izvajalcev.

Več tisoč takoj dostopnih artiklov,zadovoljuje potrebe našim maloprodajnim kupcem.Dober partnerski odnos in odlično rešena logistika,zadovolji še tako zahtevnega kupca,tudi z naročili večjih količin in daljšimi dobavnimi roki.
Asortiman
Podjetje Fero-Term z bogato ponudbo izdelkov, ponuja vse, kar potrebujete za funkcionalno in elegantno notranje opremljanje za poslovne prostore,  hotele, restavracije ali kateri koli drug prostor. Nudimo vam keramiko in porcelan gres ploščice, kopalniško in sanitarno opremo in opremo za centralno in solarno ogrevanje, kot tudi vse spremljajoča gradiva za vgradnjo in namestitev. Kot eno izmed prednosti, ki jih je družba Fero-Term uvedla v najboljših specializiranih centrih je ravno širina asortimana, v kateri je ponudba za vse sloge oblikovanja, in v različnih cenovnih kategorijah ter visoke kakovosti. Vsi ponujeni izdelki izpolnjujejo visoke standarde kakovosti in so značilni za najmodernejšo tehnologijo, zanesljivi  in prijazni do okolja. Prav tako je pomembno omeniti, da zaradi osrednjega distribucijsko logističnega centra je v podjetje nenehno na voljo zaloga večine asortimana in tako zagotavlja našim strankam hitro dostavo. Podjetje sodeluje s svetovno znanimi proizvajalci, ki zagotavljajo kakovost izdelkov, garancijske roke in dobro servisno mrežo.
Asortiman
Lastne blagovne znamke
V skladu z velikostjo podjetja, je vodstvo družbe kot novo poslovno potezo, da bi ustvarili še boljšo ponudbo, odločilo, da ponudi večji obseg lastnih blagovnih znamk. Največji strokovnjaki iz vseh področij iz asortimana družbe so imele težko nalogo pri iskanju kakovostne tovarne, da bi lahko v celoti spremljali v smislu tehnologije in oblikovanja, ter testiranje kakovosti izdelkov. Sčasoma smo oblikovali več linij izdelkov, ki so kakovostno zasnovani  enako ali celo boljše kot orginalne blagovne znamke. Cilj tega projekta je, da se v celoti prilagajamo potrebam trga in ustvariti široko paleto komercialnih izdelkov, ki so na voljo v splošni populaciji, ter da tako zagotavlja zelo visoke standarde. Družba je bila uspešna in danes po vsej Evropi in zunaj nje, proizvaja izdelke pod blagovnimi znamkami Voxort (kopalniške in sanitarne keramike), Concept (kopalniškega pohištva in keramike), MAY ceramics (keramika in porcelan gres ploščice) in Terma (ogrevanje in hlajenje, sončne tehnologija).
Lastne blagovne znamke
Keramične pločice in materijali za polaganje
Raznolikost barv, odtenkov, dimenzij in cen  talne in stenske ploščice za notranje in zunanje prostore je razlog, zakaj je Fero-Term najpogostejša izbira strank. Prodajna ponudba je narejena izključno iz vrhunskih izdelkov, ki jih svetovno priznane tovarne po najvišjih standardih in jih oblikujejo priznani oblikovalci. Druga prednost je široka paleta ploščic, ki so na voljo takoj, kar podjetju omogoča, da pospeši današnji hitri tempo kupca in skrajša čas čakanja na dobavo. Poleg ploščic se ta segment asortimana dopolnjuje z vsemi potrebnimi materiali za pripravo dobre podlage, materialov za lepljenje in vse druge potrebne korake, ki zagotavljajo, da kakovost ploščic ni oslabljena in dajejo maksimalni videz in dolgo življenjsko dobo.
Keramične pločice in materijali za polaganje
Kopalniška in sanitarna oprema
Vsak dan kopalnica postane vse pomembnejši prostor, zato je vse bolj pomembna  njegova oprema. Trendi na trgu se vsak dan spreminjajo in prilagajajo potrebam in željam kupcev. Podjetje Fero-Term sledi privzetim trendom in se prilagaja z ponudbo, da zagotovi kakovosten program za vsako stranko, ter da zagotovi to kakovost. Družba sodeluje izključno s proizvajalci, ki so na vrhu svojega proizvodnega programa. Prodajni program družbe zajema širok spekter stilov, materialov, barv in cenovnih razredov, tako da se lahko podjetje enostavno prilagodi željam, potrebam ter visokim standardom in pričakovanjem svojih strank.
Kopalniška in sanitarna oprema
Gretje in hlajenje
Prodajni program Fero-Term za ogrevanje in hlajenje je kombinacija varnosti, visoke energetske učinkovitosti in sodobnega oblikovanja, ki se vsak dan širi in prilagaja tržnim inovacijam, potrebam strank in vse večji okoljski ozaveščenosti. Vsi partnerji in njihova proizvodna paleta, s katerimi sodeluje Fero-Term, so nosilci certifikatov kakovosti in varnosti ter v skladu z evropskimi predpisi o sistemih ogrevanja in hlajenja. Poleg izdelkov in zmogljivosti za zasebne uporabnike ponuja tudi rešitve za zahtevne objekte, kot so hoteli, restavracije  in razni drugi objekti, ki morajo zato v celoti upoštevati pravne zahteve glede varnosti in učinkovitosti.
Gretje in hlajenje
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu