Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Razkošen dotik kopalniške galanterije

Razkošen dotik kopalniške galanterije

V slovarju je beseda "galanterija" opisana kot "majhen razkošen predmet za osebno ali gospodinjsko uporabo". In kopalniška galanterija je točno to – pridih razkošja, ki si ga lahko privošči prav vsak

Priznajte si: ko gledate fotografije privlačno urejenih notranjosti kopalnic, še posebej tistih, urejenih v špartanskem slogu, zagotovo v mislih postavljate elemente, ki bi prostoru dali svoj pečat in ga prilagodili vam. »Ja, tale steklena tuš stena izgleda odlično v kombinaciji s tuš sistemom bakrene barve, lepo pa bi pristajala tudi košarica iste barve za šampone in drobnarije,« gotovo razmišljate na glas.
 
Preden se lotimo opremljanja notranjosti, se veselimo največjih in najdražjih predmetov, saj mislimo, da bodo najbolj popestrili naš prostor. A na koncu se velikokrat izkaže, da prav malenkosti prinesejo tisti poseben čar. Že samo košarica za šampon, kopalniška preproga, WC ščetka ali elegantno držalo za toaletni papir lahko nadgradi in harmonično zaključi zgodbo vaše kopalnice. Obenem, če nimate denarja, časa ali živcev za popolno prenovo kopalnice, lahko menjava kopalniške galanterije staro kopalnico popolnoma preobrazi.

galanterija
 
"Kaj bo spremenilo kopalnico, kozarec za zobno ščetko in držalo za brisače?!", se sprašujete. Odgovor je: "Ja, kozarec in držalo". In dozirnik za milo. In police. In košare. In straniščna ščetka. In nova kopalniška preproga. In košaro za perilo. Kopalniški dodatki so skupno ime za številne izdelke, ki so nepogrešljivi v vsaki kopalnici in ja, vsi ti izdelki lahko spremenijo videz kopalnice. Seveda na bolje.
 
Notranjost kopalnice na reklamnih fotografijah je na splošno videti čista in monumentalna. Vsi pa vemo, da je kopalnica lahko taka le na fotografiji. »Kje so brisače, zobne ščetke in zobne paste, mila, šamponi, kreme, umazano perilo?«, se upravičeno sprašujete. Na promocijskih fotografijah tega ni. Toda v vaši - in v vsaki kopalnici, ki jo ljudje uporabljajo - morajo biti vse te stvari nekam postavljene, pogosto skrite očem ...
 
Idealno je, da v kopalnici zagotovite dovolj prostora za shranjevanje drobnarij, ki morajo biti vedno pri roki, a jih je bolje skriti pred očmi. Če želite zagotoviti prostor za shranjevanje, razmislite o kopalniški bazi za kopalnico. Ta kos kopalniškega pohištva učinkovito združuje umivalnik in prostor za shranjevanje in nudi ravno površino za dozirnike za milo, kozarce za zobne ščetke in podobne drobnarije. Na voljo so odprte kopalniške baze in baze z vgradnimi predali, na vami pa je, da izberete, katera različica je za vas bolj praktična in se bolj prilega stilu vaše kopalnice.

galanterija
 
Če se odločite za bazo brez umivalnika, lahko izberete poljubno vgradno korito. V ponudbi boste našli umivalnike različnih barv in tonov, ne izključno bele. Če izberete barvni umivalnik, ga boste enostavno vizualno uskladili s pripadajočo barvo kopalniške galanterije. Enako je s kopalniškimi armaturami: poleg pričakovane barve kroma lahko izberete črne kopalniške armature, kopalniške armature gun ash oz. gold in rose gold armature in jih povežite z dodatki iz serije Voxort 4000 Black ali Voxort 6000 Gun Ash. Tako boste dobili rdečo nit, ki bo vizualno povezala celoten kopalniški prostor. Prava kopalniška sinergija!
 
Kar zadeva kopalniške galanterije, v kopalnici najpogosteje uporabljamo dozirnike in držala za milo. Dozirnike delimo na stoječe, kot model Voxort Goldy Gold, ali stenske, kot model Voxort 6000 Gun Ash. Ponujamo tudi praktične stenske dozirnike večje kapacitete, kot je model Voxort 1000 ML, kot tudi dozirnike za razkužila s senzorjem, kot je model Voxort 1200 Inox (v katerega lahko vlijete tudi tekoče milo). Poleg mila morate imeti na dosegu roke tudi zobno ščetko in zobno pasto, ki ju boste zagotovo položili v kozarec in držalo za zobno ščetko. Spet glede na prostor, ki ga imate na voljo, boste kozarec postavili na umivalnik ali pa držalo za kozarec namestili na steno – kar se bo še dodatno podalo k stilu kopalnice, če ste se odločili za viseče izvedbe WC školjke in kopalniške omarice. Zraven WC školjke boste zagotovo postavili WC ščetko, ki je prav tako v bogati paleti barv in dizajnov, ter držalo za toaletni papir in robčke.

galanterija
 
Znano je, da kakovost vaših brisač pove veliko o vašem okusu. A poleg brisač je treba pozornost nameniti tudi kopalniški preprogi. Topla kopalniška preproga bo ogrela in zaščitila vaša stopala, njena nedrseča površina pa vam bo zagotovila varen korak – kar je v kopalnici še posebej pomembno. Najbolj praktično je izbrati kopalniško preprogo v nevtralni barvi, kot sta siva ali bež, a črna ali bela preproga bo videti enako privlačno. Te preproge so običajno izdelane iz materialov, ki hitro vpijajo vodo in so enostavni za vzdrževanje in sušenje.

galanterija
 
Ena najbolj praktičnih stvari v vsaki kopalnici je košara za perilo. Glede na vaše potrebe lahko izberete večjo košaro (Voxort Round L) ali manjšo prostornino (Voxort Round Black M). Voxort košare za perilo so opremljene s praktičnim pokrovom in snemljivimi ter enostavno pralnimi notranjimi prevlekami. Če želite popolno izkoristiti vsak centimeter kopalnice, vam bo prav prišla košara z ravnimi stranicami, kot je model Voxort Natur L.

galanterija
 
Ko smo že pri košarah, naj omenimo še vedno uporabne police in košare. Je galanterija, ki nam omogoča, da kopalniški prostor dodatno uredimo na najboljši možen način. Tako lahko kopalnico opremite s policami, ki jih boste postavili na steno, kamor vam ustreza, najpogosteje pod ogledalo, lahko pa izberete tudi serijo praktičnih košar za tuš prostor, v katere boste zložili vse šampone. in izdelki za tuširanje. Lahko pa si priskrbite praktično polico za kopalno kad, kot je model MSV Five Bambus, ki jo boste med kopanjem postavili nad kad in nanjo položili vse, kar želite, da vam bo pri roki. Obstajajo tudi praktični nosilci za brisače, kot je model Voxort 8000 New, kamor lahko odložite čiste brisače ali pustite, da se posušijo tiste, ki jih že uporabljate. V vsaki kopalnici boste našli tudi držala za brisače in obešalnike, so nekakšen "must have". In ti kosi kopalniške opreme so danes na voljo v vseh priljubljenih odtenkih, tako da se morate odločiti le za dizajn, ki vam je najbolj všeč.

galanterija
 
Koš za smeti je dobro postaviti v kopalnico – tako se ne bo zgodilo, da malčki (ali gostje) v straniščno školjko vržejo nekaj, kar imajo za smet, in tako zamaši odtok. Ni nujno, da je koš za smeti v kopalnici velik, vendar se mora skladno prilegati osnovni zasnovi. MSV Tendance 5L je primer praktičnega vedra s čudovitim dizajnom, nevpadljivega, a vseeno elegantnega.
 
Kopalniški dodatki vključujejo druge predmete, kot so držala za roke, sušilniki za roke in lase ter ventilatorji, na voljo pa so dodatni in rezervni dodatki za galanterijo. V ponudbo vsak dan prihajajo novi izdelki kopalniške galanterije, zato boste zagotovo našli najboljše kose, ki bodo dopolnili vaš edinstven stil. Če se vam kje »zatakne«, lahko navdih poiščete v prodajnih centrih Fero-Term in v naši spletni trgovini!
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu