Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Retro je IN

Retro je IN

Minimalističen, moderen, lahko bi ga označili tudi kot "sterilen", to je stil ki dominira pri oblikovanju vseh vrst prostorov. Vse več je vintage in retro detajlov, ki počasi nevsiljivo in vztrajno prihajajo v naše prostore ter tako nostalgično vnašajo vanje toplino in domačnost. 

Retro, Vintage sta pojma, ki asocirata na nekaj starega, rabljenega, na čas, ki nas navdihuje z nostalgijo. To je definitivno stil, ki s svojo barvitostjo v prostor vnaša noto življenja, ki jo potrebuje vsak prostor. S pravilnim izborom, kombinacijami in razporeditvijo se lahko tovrstni elementi idealno vklopijo v prav vsak, prostor. V kombinaciji z minimalizmom daje ambientu dovršen izgled, pri čemer pa lahko pridemo do spoznanja, da ob renovaciji prostora ni potrebno zamenjati prav vsega.
Tla ali stena
Talne ali stenske ploščice? Celotna površina ali le detajli? Retro ploščice so vsekakor nekaj s čimer morate biti previdni ter prepričani v svojo izbiro, saj boste, za razliko od kakšnega retro dekorja ali pohištva, imeli ploščice v ambientu le nekoliko dlje. Pa vendar prav te ploščice najdejo svoje mesto v vse več ambientih, ker nudijo vaši domišliji prosto pot. V Retro slogu najdete neobičajnost, edinstvenost, iluzije, nostalgijo ter povsem drugačno doživljanje prostora. 

Retro ploščice naječkrat najdemo porcelan-gres ploščicami, kar pa ni nobena ovira, da jih nebi mogli postaviti tudi na steno. Tudi, če ne spadajo med retro ploščice jim pravzagotovo pristoji kombinacija s ploščicami ki imitirajo opeke, ki jo najdete v veliko različicah in tonih in jo je zlahka kombinirati z izbranimi retro detajli. Retro ploščice lahko uporabite pri opremljanju vašega doma ter poslovnih/gostunskih objektov.
Tla ali stena
Usklajevanje
Retro ploščice s svojimi neobičajnimi poslikavami bodo zlahka našle svoje mesto tako v moderno, minimalistično kot industrijsko opremljenem ambientu. Pravzaprav bodo prav one tista točka, ki bo povezala celoto in v pristor vnesla dinamičnost. Dovršen primer so ploščice My Ceramics Retro Geomento, čigar poslikava je tako precizna s postavitvijo na steno zaznamo 3D učinek čeprav so ploščice povsem ravne in gladke površine, ter zato z razliko od običajno pobarvane/poslikane ali s tapetami polepljene stene, tudi enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Tako bo stena s ploščicami dlje časa videti kot nova.
Usklajevanje
Retro v kopalnici
Retro detajli v kopalnici
Pogosto delamo napako in svojo kopalnico opremljamo na način pri čemer želimo nekakšno sigurnost oz. zagotovljeno varnost pred neznanim. Najpogosteje izbiramo klasične enobarvne elemente, nato pa vsak dan vstopamo v prostor, ki ne odraža nikakršne osebnosti. V drugi skrajnosti pa pogosto v majhne prostore vnašamo premočne barve, kjer zaradi prevlade na nas prenašajo svoj nemir in kvarijo dragocene momente sprostitve. Poiščite sredino s kombiniranjem podobnih tonov. Na tak način boste našli skladnost tudi kadar se pri kombiniranju poslužujete različnih oblikovnih stilov. Retro ploščica postavljena ob bok ekstravaganci marmorja ali toplini lesa, bo postala detajl, ki bo vnesel v prostor mnajkajočo dinamiko, ki bo ostalim elemnom dalo življenje.   
Retro v kopalnici
Ogledani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom 3,90 €, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu