Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Rimless tehnologija - absolutni hit v tehnologiji sanitarij

Rimless tehnologija - absolutni hit v tehnologiji sanitarij

Inovacije počasi prehajajo v vse kotičke našega doma, zato niso zaobišle niti kopalnice. Vodilni proizvajalci kopalniške sanitarne opreme so vse bolj pozorni na higieno v kopalnici in ko gre za njo, je rimless tehnologija popolna izbira ter praktično predstavlja revolucijo za WC školjke.

Ob nakupu straniščne školjke ste se sigurno že spraševali "Bo ta straniščna školjka ustrezala moji kopalnici?", ali "Bo težko čistiti to straniščno školjko?".
S spuščanjem vode iz konvencionalne straniščne školjke z dvignjeno desko se lahko bakterije prenesejo tudi na ostale predmete v kopalnici, tudi do 25 cm oddaljenosti. Zato je za vzdrževanje kopalniške higiene nujno vodo spuščati s spuščeno desko, ali pa vsak dan čistiti straniščno školjko.

Zaradi zgoraj navedenega je higiena definitivno najpomembnejši faktor in osnovno predvidevanje pri nakupu straniščne školjke.

Inovacije počasi prihajajo v vse kotičke naših domov in tako tudi v kopalnice. Vodilni proizvajalci kopalniških sanitarij vedno več pozornosti posvečajo kopalniški higieni.

Če razmišljamo o zdravju, čistoči in higieni, je rimless tehnologija odlična izbira in praktično predstavlja revolucijo pri straniščnih školjkah.

GLAVNI TREND – VISOKA STOPNJA KOPALNIŠKE HIGIENE

Kaj je rimless tehnologija?
Straniščne školjke brez roba zagotavljajo, da nas ne skrbijo več "prikrita mesta", ki so potencialen vir umazanije ter bakterij, kar zagotavlja lažje čiščenje in vzdrževanje.
Voda za izpiranje teče iz dveh velikih bočnih odprtin, ki zagotavljata močen curek vode za popolno izpiranje.

Rimless tehnologija WC školjke

Nova generacija Concepto školjk z rimless tehnologijo se predstavlja s kolekcijami Brilla, Desire in Simple. Odlikuje jih atraktiven in brezčasen dizajn ter najvišja stopnja čistoče.

Concepto školjke temeljijo na rimless tehnologiji in omogočajo lahko ter temeljito čiščenje zaradi odprtega roba školjke.
Straniščno školjko znotraj v celoti spere in očisti brez brizganja ter z minimalno porabo vode, medtem ko je na standardnih straniščnih školjkah rob za spiranje povsem prekrit in jih je zaradi tega težje očistiti, kar pa pomeni, da se bakterije vedno bolj kopičijo.

Poleg navedenih modelov Concepto školjk lahko v naši ponudbi najdete rimless tehnologijo straniščnih školjk blagovnih znamk Ideal Standard, Laufen, Duravit, Villeroy&Boch.

PREDNOSTI RIMLESS TEHNOLOGIJE

Poleg tega, da rimless tehnologijo odlikuje moderen in atraktiven dizajn, je verjetno njena največja prednost njena učinkovitost in varčevanje z vodo.
Poleg tega pa njihov atraktiven in minimalističen dizajn omogoča enostavno vgradnjo ter skladnost z večino kopalnic, kar je ključen faktor pri obnovi kopalnice in v procesu make-overja znotraj zastavljenega proračuna, o čemer smo že pisali na našem blogu.


Rimless tehnologija WC školjke 2

Poleg navedenega pa so prednosti rimless tehnologije v primerjavi s konvencionalnimi straniščnimi školjkami naslednje:
  • površina preprečuje nabiranje umazanije;
  • visoka stopnja higiene,
  • enostavno čiščenje,
  • močno spiranje za čiščenje cele straniščne školjke,
  • varčevanje z vodo,
  • učinkovitost,
  • enostavna montaža in prilagoditev dizajnu in konceptu vsake kopalnice.

NAČIN DELA RIMLESS TEHNOLOGIJE

Kako funkcionira rimless tehnologija?Poleg tega, da očisti celo straniščno školjko, rimless tehnologija zagotavlja visoko učinkovitost in varčevanje z vodo, sam način dela pa poteka v treh korakih. 
  1. Vodo se spusti iz rezervoarja, ki se nahaja na zadnji strani straniščne školjke.
  2. Ker školjka nima roba, se voda razporedi po celotnem zgornjem robu in gre nazdol proti odtoku.
  3. Ker se voda razporedi po celotni površini školjke, tako čisti umazanijo, zaradi česar se doseže boljša higiena in površina je bolj čista. Za razliko od tega, konvencionalna školjka z robom spira školjko skozi obstoječe luknjice v spodnjem delu roba, tako da iz njih izteka voda, ki pada v smeri odtoka in pri tem čisti umazanijo, ki je v tistem območju, hkrati pa v luknjicah ostane umazanija.

ZAKLJUČAK

Rimless tehnologija definitivno predstavlja revolucijo med straniščnimi školjkami zaradi atraktivnega in modernega dizajna brez roba.
 
Straniščne školjke z rimless tehnologijo bodo dvignile nivo higiene v vaši kopalnici ter vam in vaši družini zagotovile zanesljivo zaščito pred bakterijami.
 
Če ste v fazi obnove kopalnice, potem boste težko našli boljšo rešitev kot so rimless straniščne školjke, ki se zaradi svojega dizajna z rezervoarjem na zadnji strani straniščne školjke odlično vklapljajo v vsak dizajn in koncept.
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu