Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Terasa ali vrt

Terasa ali vrt

Ostanite na prostem!
Jutranja kava, kosilo ob vikendih, druženje z družino in prijatelji zvečer, uredite si vrt ali teraso in si zagotovite prostor za druženje na prostem! Podaljšajte dopust, bivanje premaknite na teraso in izkoristite vsak trenutek!

Po deževnih, hladnih in turobnih zimskih dneh, od katerih smo jih veliko preživeli v zaprtih prostorih, nas velika večina komaj čaka, da bodo prvi sončni žarki in toplejše temperature, da bomo čim več časa preživeli na prostem.
Torej, če nameravate osvežiti svoj vrt ali teraso, narediti pravo mesto za uživanje in sprostitev, smo za vas pripravili predloge in navdihe za oblaganje ploščic in dodatne opreme, potrebne na vsakem dvorišču.
 
Kamnite ploščice
Talne ploščice v imitaciji kamna so najbolj hvaležna izbira za odprte prostore. Na voljo so v več barvnih različicah, pa tudi dimenzijah, kvadratnih ali pravokotnih oblik, zato bo to idealna izbira pravih ploščic za vaše dvorišče. Fero-Term ponuja več kot 200 modelov talnih ploščic v imitaciji kamna, ki so dostopne v kratkem času. Če ste šele v fazi načrtovanja in vam dobavni rok ni pomemben, potem je izbira širša.
Kamnite ploščice
Lesene ploščice
Če ste eden izmed srečnežev, ki imajo kuhinjo/dnevno sobo povezano s pokrito teraso in ste tudi ljubitelj naravnih tekstur, potem vsekakor predlagamo talne ploščice, ki pristno posnemajo les, pa naj gre za ladijska tla, rustikalna tla ali parket. Vse različice bodo videti še privlačnejše, če jih uporabite tako v bivalnih prostorih, kot na terasah. Tudi talne ploščice v imitaciji lesa, za pokrite zunanje prostore, so zaradi teksture, precejšnje variacije v tonih, enostavne za vzdrževanje.
 
Lesene ploščice
Predstavljamo vam nekaj navdihujočih fotografij talnih ploščic, ki jih lahko kupite v trgovskih centrih Fero-Term Fero-Term prodajnim centrima in svoje dvorišče ali teraso obložite z zunanjimi ploščicami vanjskim pločicama vrhunske kakovosti, modernega dizajna in dostopnih cen.
 
Ogledani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom 3,90 €, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu