Tuš kadi izdelane po meri

Kaj storiti, če so dimenzije vašega prostora za prhanje manjše od dimenzij atraktivne tuš kadi, ki vam je padla v oči? Ko gre za naše nove tuš kadi iz litega marmorja, je odgovor preprost - odstranite višek, da se bo kad popolnoma prilegala!

dotsmodule-image

Področje tuširanja se je skozi zgodovino drastično spremenilo, v zadnjih desetletjih pa je doživelo poseben razcvet in vse bolj nadomešča klasične kopalne kadi. Glavni razlog za to je sprememba življenjskega sloga: tuširanje je enostavnejše, učinkovitejše in hitrejše od kopanja v kadi, zahteva manj časa, poraba vode pa je bistveno manjša. Poleg tega prostor za prhanje zavzame manj prostora kot klasična kad in se lažje prilega manjšemu prostoru.

Tuš kad, nadgrajena s tuš kabino, je bila do nedavnega zmagovalna kombinacija pri organizaciji prostora za tuširanje. Ta kombinacija je zelo praktična, saj vam omogoča, da zaprete vrata prhe za seboj in vam ni treba skrbeti, kam bo končala vsaka kapljica vode. V zadnjih letih se vse več ljudi odloča za sodobne tuš stene, ki prostor fizično ščitijo pred brizganjem, hkrati pa optično povečajo prostor. Minimalizem pri organizaciji prostora za tuširanje je sprehajalna različica tuša, kjer tuš nadomestijo keramične talne ploščice in minimalna tuš kanaleta.

dotsmodule-image

Kopalnica se gradi od - tuš kadi

Toda tuš kadi so še vedno temelj, od katerega se vse začne. Danes so tuš kadi na voljo v različnih oblikah in barvah, različnih globinah in materialih, iz katerih so izdelani. Še posebej zanimivi so tuš kadi iz litega marmorja, materiala, ki zagotavlja največjo trdnost in vzdržljivost. Je material, sestavljen iz mešanice mletega kamna in mineralnih delcev ter poliestrske smole, ki služi kot vezivo. Liti marmor je izredno močan in dolgotrajen, zahvaljujoč odporni plasti Gelcoat pa je površina teh kadi izjemno prijetna na otip, odporna na praske in preprečuje zadrževanje in nabiranje nečistoč.

Med kopalnimi kadi iz litega marmorja je posebej omeniti serije Stella, Valeria, Leona, Valencia ki rešujejo en resen problem, s katerim se lahko sreča vsaka stranka. Če namreč želite klasično kad zamenjati s prostorom za prhanje ali preprosto prenoviti ali prilagoditi kopalnico, se lahko zgodi, da se dimenzije prostora, v katerega ste nameravali postaviti kad za prhanje, ne ujemajo z dimenzijami same kadi. Pogosto je v takih situacijah le nekaj milimetrov ali centimetrov, kar je dovolj, da vam ustvari resne težave. Tak problem se običajno reši z nakupom kadi manjših dimenzij ali poskusom izkopati potrebno steno v steni - nobena od teh dveh rešitev ni vizualno posebno privlačna. Še bolj neprijetno pa je, ko površina, na katero je treba nasloniti rob kopalne kadi, ni ravna, zato jo je treba nekako "zakrpati" - kar se pogosto dogaja pri stenah v starejših stavbah.

dotsmodule-image

Prilagodite kad prostoro

Vsekakor pa nova serija tuš kadi Voxort iz litega marmorja to težavo rešuje precej preprosto – te kopalne kadi je namreč mogoče razrezati na določene dimenzije in se tako odlično prilegati prostoru! Kadi iz litega marmorja so izredno močne, gre za "poln" material, ki se z rezanjem ne popači. Tuš kadi iz sanitarnega akrila se na ta način ne morejo prilagoditi prostoru, saj bi v tem primeru izgubili trdnost, ki jo zagotavlja originalni rob.

Tuš kadi Voxort serije Stella, Reina, Sienna, Belle in Valencia lahko režete sami, vendar morate upoštevati določena pravila. Za začetek ne pozabite sprejeti previdnostnih ukrepov in pri rezanju tuša obvezno nosite rokavice in očala. Tuš kad razrežite po navodilih proizvajalca. Za rezanje uporabite diamantne nože, namenjene rezanju betona, pri vrtanju

lukenj v kadi pa ne uporabljajte udarnega vrtalnika. Po rezanju robove odrezanega dela obrusimo s finim brusnim papirjem, kopalno kad postavimo na tla le s pomočjo montažnega lepila. Pri rezanju in nameščanju kadi bodite izjemno previdni, da je ne poškodujete.

dotsmodule-image

Zakorakajte v svojo novo kad

Enkrat, ko jih namestite,Voxort tuš kadi iz te serije bodo postale magnet za poglede vaših gostov in vsak dan boste uživali v njihovi zasnovi in funkcionalnosti. Kopeli te serije so na voljo v treh barvah - elegantni beli, privlačni črni in spodobno sivi - in jih lahko dobite v 3 standardnih oblikah in kar 26 dimenzijah.

Vse tuš kadi te serije so na otip izredno prijetne, imajo pa tudi svoje posebnosti. Tako so tuš kadi iz serije Stella popolnoma ravne površine, kadi serije Reina in Sienna reljefno vtisnjene, medtem ko kadi Belle in Valencia ponujajo prijeten učinek kamna, vzdušje hoje po naravnem kamnu.

Če resnično želite svoji kopalnici vdihniti novo življenje, je morda vaša najboljša izbira tuš kad iz litega marmorja. Vabimo vas, da stopite v naš prodajni center Fero -Term in naš webshop v iskanju najboljše tuš kadi danes - nad vrhunsko ponudbo boste prijetno presenečeni. In kmalu boste stopili v svojo novo kad!

NOVO NA NAŠEM BLOGU

Kuhinja

Vse, kar morate vedeti o keramičnih pomivalnih koritih

Izbira pravega pomivalnega korita igra ključno vlogo pri ustvarjanju funkcionalne in estetsko privlačne kuhinje.
Tukaj lahko izveste vse o keramičnih pomivalnih koritih, s poudarkom na njihovi vzdržljivosti, enostavnosti vzdrževanja in eleganci, ki jo vnesejo v tradicionalni kuhinjski slog.

Kopalnica

Zlata barva se vrača v kopalnico na velika vrata. Predstavljamo Vam, kako izbrati kopalniške elemente v zlati barvi in ​​okrasiti kopalnico z okusom

Akustični stenski paneli 

Dobrodošli v svetu neomejenih možnosti, kjer združita moči estetika in funkcionalnost! V tem blogu bomo raziskali akustične panele Voxort.

Kopalnica

Če boste upoštevali teh 5 pravil, boste kopalnico očistili hitreje in bolj učinkovito.

Tu smo za tebe! Kako zi lahko pomagamo?
Spodaj nam lahko zastaviš vprašanje o naši ponudbi, storitvah ali pustiš pohvalo ali oceno za izdelek.
Na vaše sporočilo bomo odgovorili v 48 urah. Če bomo potrebovali več informacij o temi, vas bomo kontaktirali prek e-maila ali telefonske številke, če je navedena