Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

VODNIK: Kako urediti kopalnico za pravega moškega

VODNIK: Kako urediti kopalnico za pravega moškega

Ko gre za moške kopalnice, sta glavna dejavnika preprostost in bogastvo detajlov - odvisno od tega, ali je njegova želja bolj klasika, moderna dekoracija ali nekateri  drugi kopalniški stil
 

Zelo pogosto lahko vidimo različne teme o dekoraciji kopalnice, ki jih bolj prepuščamo ženskemu spolu. Kaj pa, ko želimo urediti kopalnico za moškega?
Ko gre za moške kopalnice, sta glavna dejavnika preprostost in bogastvo detajlov.
Seveda je okrasitev kopalnice za moške odvisna tudi od preferenc določenega moškega. Odvisno od tega, ali je njegova želja bolj klasična, moderna dekoracija ali eden od kopalniških stilov.
Preberite in ugotovite, kaj imajo vsi moški radi v svojih kopalnicah.

KAD NA STRAN, ZAŽELJEN JE VELIKI TUŠ

Moški so bolj nagnjeni k prostornemu tuširanju kot kadi, ki v kopalnici tako ali tako pogosto zavzamejo preveč prostora.
Pri moških se vse začne s prhami, v katerih uživajo vsak dan, zato se tudi, ko imajo možnost kopanja, zelo verjetno bolj odločijo za tuširanje.
Idealna prha za moško kopalnico je walk in tuš.

Moderna kopalnica
Walk in tuši so pregrajeni s steklenimi vrati za tuširanje ali stranicami tuša, da preprečijo brizge vode. Zelo pomembno je tudi, da izberete tuš ročko, ki je idealna za okrasitev moške kopalnice, idealno v kombinaciji z nadglavno prho za dolge in sproščujoče prhe, ne da bi se morali tuširati.
Da boste med prhanjem vedno imeli pri roki gele za tuširanje, šampone in izdelke, potrebne za nego telesa (pa naj bodo to tuš kabine ali walk in tuše), vedno potrebujete držala za milo in drugo kozmetiko, ki jo lahko najdete v veliki ponudbi kopalniškega pohištva in dodatkov Fero Term.
 
ORGANIZIRANOST PROSTORA ZA ODLAGANJE

Medtem ko moški v bistvu ne potrebujejo toliko prostora kot ženske, je za odlaganje britvic, zobnih ščetk, deodorantov in druge kozmetike treba dobro organizirati kopalniške omarice in police.
Za tiste nekoliko manj organizirane moške so zaprte kopalniške omarice idealna rešitev za vedno urejen vtis kopalnice. Samo poglejte našo kopalniško omarico z ogledalom Concepto + Basic in kako praktična je.
Kopalniškim omaricam ni treba zasesti veliko prostora, danes pa jih najdemo v različnih velikostih in širinah ter barvah.

Kopalniška omarica z ogledalom

IZBIRA BARVE ZA MOŠKO KOPALNICO

V idealni kopalnici za moškega so skoraj vedno elementi v temnih barvah, ki jih bomo le redko videli, ko bomo dekoracijo kopalnice prepustili lepšemu spolu.
To ne pomeni nujno, da mora biti celotna kopalnica v temnih barvah, a določeni elementi v temnejši barvi bodo zagotovo prispevali k moškemu videzu kopalnice.
Kontrastne barve kopalniških elementov in ploščic so odlična kombinacija za izjemen učinek.
Idealen primer barv za pravo moško kopalnico je izbira sivih ploščic in belih kopalniških elementov, ki bodo dajali vtis razkošja in elegance.
Tudi izbor ploščic z motivom kamna v kombinaciji z elementi v barvi svetlejšega in temnejšega lesa so popoln hit za stilskega moškega.

DOBRA RAZSVETLJAVA

Dobra razsvetljava je ključni element, ki lahko veliko naredi v smislu dekoracije in razlik v vsakem prostoru, tudi v kopalnici.
Moški potrebujejo kopalnico z veliko svetlobe, saj ni nič hujšega, kot če se zjutraj pripravite na delo v temni kopalnici ali se ob britju pri šibki svetlobi ne morete obriti. Čeprav je naravna svetloba čez dan najboljša izbira, jo pogosto še vedno primanjkuje.
V tem primeru je idealna izbira LED osvetlitev, ki jo lahko postavimo nad ogledalo ali omarico. Poleg tega, da zagotavlja svetlobo, je tudi zelo ambientalna. S kopalniškim ogledalom z osvetlitvijo Concepto Bella Black ne morete zgrešiti.

Moderno kopalniško ogledalo
Ker so moške kopalnice pogosto v temnih tonih, je njihova razsvetljava izjemno pomembna za razbijanje temne monotonije.
 
POSKRBITE ZA VONJAVE

Čeprav vonjave pogosto zvenijo kot nekaj, čemur so ženske bolj nagnjene, bi morala prava moška kopalnica vsebovati vonjave in osvežilce zraka, ki vedno izžarevajo svežino.
To so lahko tudi dišeče sveče in verjemite nam, da bo to poseben učinek za vsako žensko v vaši kopalnici.

SODOBNE TEHNOLOGIJE IN DETAJLI V MOŠKI KOPALNICI

Ena izmed idealnih odločitev za moško kopalnico je talno ogrevanje.
Kako deluje in zakaj je talno ogrevanje odlična izbira za kopalnico, lahko izveste v našem UltimatIvnem vodniku za talno ogrevanje.
Poleg sodobnega načina ogrevanja, zlasti v kopalnici, je idealen tudi za moške, ki niso nagnjeni k copatom in uživajo v bosem gibanju po domu.
Ura v kopalnici je še ena podrobnost, ki vam bo pomagala, da boste vedno prispeli pravočasno, in je tudi odlična podrobnost za kopalnico.
Straniščne školjke, vgrajene v steno, so idealne za sodobno moško kopalnico in prispevajo k sodobnemu videzu prostora. Če viseči straniščni školjki dodate  rimless tehnologijo, tako kot pri naši Concepto Brilla rimless straniščni školjki, je v moški kopalnici zagotovljena eleganca in higiena.

Viseča straniščna školjka
Čudovit set dozirnikov mila in držala za zobne ščetke lahko na preprost in cenovno ugoden način močno pripomore k neustavljivemu videzu moške kopalnice.
 
ZAKLJUČEK
 
Moški so preprosti, a tudi praktični, njihove kopalnice pa so pogosto tudi preproste, brez preveč podrobnosti in v kombinaciji s praktičnimi lastnostmi.
Zato so za dekoracijo moške kopalnice najpogostejše izbire preproste velike prhe, notranji odlagalni prostor za vtis preprostosti in urejenosti ter razsvetljava, ki prispeva k bolj udobni vsakodnevni uporabi kopalnice in njenega splošnega vtisa.
 
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu