Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Voxort, eleganten vladar kopalnic

Voxort, eleganten vladar kopalnic

Pridobiti zaupanje strank ni enostavno - vzdrževanje pa je še težje. Ko vam to iz leta v leto uspe, kot izdelki iz programa blagovne znamke Voxort, to pomeni, da ste odkrili čarobno formulo in zasluženo osvojili srca kupcev.

Ne glede na to, ali gradite svoj dom "iz nič" ali se lotevate prenove določenih prostorov, je opremljanje kopalnice in kuhinje vedno posebej stresno. Ker oprema spalnice ali dnevne sobe ne zahteva posebnih posegov, dovolj je določiti proračun in izbrati pohištvo. Za mojstre vam sploh ni treba skrbeti. Novo garderobo ali posteljo boste najverjetneje lahko sestavili sami. Po drugi strani pa sta kopalnica in kuhinja specifična prostora, saj pri njihovi ureditvi niste odvisni samo od sebe, obstajajo mojstri, ki morajo vse postaviti, sestaviti in priključiti na instalacije.
 
Kopalniško pohištvo

Torej, ko nabavljate pohištvo, sanitarno opremo in opremo za ti dve sobi, želite imeti vse, kar ste kupili vnaprej dogovorjen čas, v kopalnici in kuhinji, tako da bodo mojstri lahko opravili vse kar se da kakovostno in čim hitreje. Zato bi bilo najbolje, da na enem mestu kupite vse, kar potrebujete, od zanesljivega in kakovostnega dobavitelja, ki vam lahko ponudi širok izbor izdelkov - po možnosti na voljo takoj.
 
Fero-Term je že dolgo prepričljiv vodja na regionalnem trgu, zahvaljujoč dejstvu, da lahko strankam ponudi vse našteto. Široka paleta kakovostnih izdelkov po dostopnih cenah, ki so na voljo takoj ali v najkrajšem možnem času, je razlog, da največje število kupcev iz leta v leto izbere Fero-Term. Potrditev temu je "Best Buy Award", ki jo Fero-Term že leta zmaguje kot trgovina z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo. Kar zadeva kuhinje in kopalnice, je znamka, ki ji Hrvati in kupci v regiji najbolj zaupajo, - Voxort.

Moderne talne in stenske ploščice
 
Spoznajte Voxort

Voxort je ena od štirih blagovnih znamk Fero-Term, v ponudbi katere najdete več kot 2000 kosov kopalniške opreme, od armatur in sifona, preko tušev in dodatkov, do tuš kabin, tuš kadih in kadih. Voxort je zasnovan kot odziv na ponudbo drugih znanih svetovnih blagovnih znamk, pri čemer Fero-Term izbere najkakovostnejše evropske in svetovne partnerje, da kupcem ponudi izbiro vrhunskih izdelkov po dostopnih cenah. Rezultat je impresiven: v desetih letih, kolikor je na trgu prisoten kot blagovna znamka, je Voxort postal najbolje prodajana blagovna znamka na Hrvaškem in v regiji, kar zadeva kopalniško in kuhinjsko opremo. Doseči vrh je lažje kot ostati na vrhu in ostati, zato si strokovnjaki Fero-Term vsak dan prizadevajo razširiti ponudbo, vlagati v oblikovanje še boljših izdelkov ter poskušati biti vedno korak pred trendi v dekoraciji kopalnic in kuhinj .
 Črna moderna kopalnica

Ko potrebujete - kad

Izbira vsega, kar potrebujete za kopalnico, ni lahka naloga, zato je Fero-Term poskrbel, da lahko vse, kar potrebujete, najdete na enem mestu, v prodajno-razstavnom centru ali v Fero-Term webshopu. V prodajni paleti izdelkov Voxort lahko najdete resnično vse, kar potrebujete za kopalniško opremo - a začnimo po vrsti.
 
Ko gre za kopalnico, se najprej odločite za klasično kad ali prostor za prho, pa naj bo to tuš kabina ali walk-in tuš. Če se odločite za klasično kad, lahko Voxort kadi izberete v več različicah. Samostojna kad je zagotovo najbolj impresivna izbira, postala bo vaba za poglede, osrednji del vaše nove kopalnice. Poleg samostoječih obstajajo tudi kadi z oblogo ali brez, v različnih izvedbah. Vse kopalnice Voxort so narejene z naprednimi tehnologijami, iz trpežnih materialov, prijetnih na dotik, ki jih je enostavno vzdrževati in čistiti.

Voxort tuš kabina
 
Če imate raje tuširanje kot klasično kad, lahko izberete tudi več modelov. Klasična različica vključuje Voxort tuš kad in kot nadgradnjo Voxort tuš kabino. Tuš kadi so lahko globlje ali plitvejše, od vas je odvisno, kaj želite in kaj vam je bolj všeč. Plitke kadi so bolj praktične, ker je lažje stopiti vanje, globlje lahko napolnimo z vodo in nato uporabimo na več načinov. Kabine za tuširanje so razdeljene na polkrožne in pravokotne: oba modela sta praktična in skupna sta si, da lahko zaprete vrata za seboj in preprečite, da bi voda brizgala po kopalnici.
 
Walk in in ploščice v imitaciji mramorja

Vklesano v tuš steno

V zadnjih letih postajajo vse bolj priljubljeni tuši, ki jih od ostale kopalnice ločuje le Voxort steklena stena. Takšni tuši so videti izjemno elegantno, kopalnico naredijo vizualno večjo in kopalnico naredijo izjemno sodobno. Primer takšne moderne stene je Voxort Blue 100, samostoječa tuš stena iz prozornega kaljenega stekla debeline 8 mm in kromiranih profilov. Ta tuš stena ima fiksator in spodnjo letvico. Steklene stene lahko dobite v različnih velikostih, lahko pa jih tudi izdelate po naročilu, tako da je vaš prostor resnično unikaten. Poleg dimenzij lahko izberete tudi debelino in vrsto stekla (prozorno, zatemnjeno ali z vzorcem).
 
Moderna kopalnica

Če želite biti resnično v trendu, se lahko odločite za walk in tuš. Gre za minimalističen koncept - namesto tušev, vrat in sten so tuši običajno sestavljeni samo iz stekl
ene stene, medtem ko voda teče po tuš Voxort kanaleti (talni odtok), vgrajenem v tla s ploščicami. Takšne prhe so idealne za majhne prostore, hkrati pa dajo kopalnici prefinjen videz, ker se ploščice naravno nadaljujejo v prostor za tuširanje.
 
Upoštevati je treba, da se pri izdelavi modela Voxort uporablja samo varnostno (kaljeno) steklo, gre za steklo, ki ima v svoji strukturi izjemno trdnost. Kot smo že omenili, sodobni trendi v dekoraciji narekujejo vse večjo uporabo tuš kanalet in odprtih tuš kabin (walk-in različice), pri katerih je tuš stena nameščena neposredno na tla. Zaradi same strukture kaljenega stekla (njegova občutljivost na robovih) je v teh primerih obvezna
med steklom in keramiko priporočamo namestitev aluminijaste letvice ali silikonsko tesnilo.

Moderna kopalnica
 
Dodatno jamstvo kakovosti je linija izdelkov Voxort Premium. Gre za bogato paleto inovativnih oblikovalskih izdelkov, ki lahko zadovoljijo tudi najzahtevnejše kupce. Pri izdelavi teh izdelkov so bili uporabljeni le visokokakovostni materiali, steklo stene tuša je varnostno, debelo 8 mm, ročaji so kovinski in kromirani, zapiralni sistemi so posebej zasnovani in omogočajo enostavno in tiho zapiranje vrat. Obstajajo tudi nastavljivi stenski profili (20 mm), namestitev pa je univerzalna (levo / desno).

 Moderna kopalnica

Užitek tuširanja

Izbira klasične kadi ali tuš kadi za tuširanje je šele začetek ponudbe izdelkov Voxort. Ko izberete zasnovo tuša, je čas, da se odločite, ali se želite tuširati brez rok. Če želite, boste izbrali nadglavno prho Voxort, ki omogoča maksimalno uživanje pod prho, ker je pritrjena nad glavo in ne zahteva uporabe rok - na vas je, da stojite pod sproščujočim vodnim tokom in uživate. Vse nadglavne prhe Voxort so elegantne oblike in z nastavki Easy Clean za enostavno vzdrževanje. Če ste za "natančnejše" prhanje, boste izbrali klasično tuš slušalko Voxort, ki vam bo omogočila, da se stuširate, ne da bi si lase nujno zmočili.

Zahtevnejši bi lahko posegli tudi po elegantnih Voxort tuš paneli in sistemi. Tuš paneli imajo poleg nadglavne prhe in tuš ročke vgrajene tudi hidromasažne šobe, so izjemno privlačne in bistveno dvignejo videz kopalnice, še posebej, če gre za podometno različico. Preprostejša različica so tuš sistemi, ki so sestavljeni iz nadglavne prhe za tuširanje in tuš ročke.
  
Črni moderni umivalnik in armatura

Armature, ki naredijo razliko

Voxort armature, pa naj bodo to za kad, tuš, umivalnik ali bide, lahko tudi znatno dvignejo videz (in s tem tudi ceno) kopalnice. Voxort izstopa z zasnovo armatur, ker se bo popolnoma vklopil v sodoben, klasičen ali retro videz kopalnice. Armature lahko namestite na steno ali na ploščo, lahko pa se odločite za podometno ali nadometno različico. Vse armature Voxort so opremljene z dodatki za pritrditev in priključnimi cevmi. Še ena velika prednost: zahvaljujoč ponudbi boste lahko izbrali enako linijo pip za kopalnico, umivalnik in prho Voxort in zelo verjetno bo vse na voljo takoj. Vse armature Voxort so natančno sestavljene, izdelane iz najkakovostnejših materialov in enostavni za namestitev. Vsi modeli vključujejo kartuše Sedal, največjega in najbolj znanega proizvajalca kartuš na svetu, zaradi česar so izjemno zanesljive.
 
Rose Gold armatura

Ko izberete glavne elemente kopalnice, vas čaka "sladkor na koncu": izbira dodatkov. Kopalniški dodatki z Voxortovim podpisom bodo harmonično povezali vse glavne elemente, ne glede na to, ali gre za držala za skodelice in zobne ščetke, dozirnike za mila ali držala za brisače in obešalnike, police, straniščne ščetke, držala in sušilnike. Vse, kar potrebujete za harmonično in funkcionalno kopalnico, boste našli v široki paleti izdelkov Voxort.
 
Črna Voxort armatura

Voxort v kuhinji in na terasi

Kopalnica ni edino, kjer boste naleteli na Voxort armature. Poleg kopalniških armatur Voxort ponuja tudi kuhinjske armature, ki bodo olajšale vsakodnevna opravila, kot je pomivanje posode. Razlog? Preprosto: vse kuhinjske armature Voxort so zasnovane in izdelane s poudarkom na funkcionalnosti. Z drugimi besedami, oba sta prijetna in praktična. Še posebej hvaležni so modeli kuhinjskih armatur s tušem, kot je Voxort Erisa. Po zaslugi mobilne prhe vam pri pomivanju ali izpiranju večjih kosov posode ne bo treba več izvajati "akrobacij".
 
Modele vrtnih pip Voxort najdemo tudi na številnih hrvaških vrtovih in na terasah. So vzdržljive in ​​enostavne za vzdrževanje, zato vam bodo zdržali dolga leta, hkrati pa bodo zvesto izpolnili svojo nalogo.
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu