Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Vse za kopalnico na enem mestu

Vse za kopalnico na enem mestu

Ena največjih prednosti pri opremljanju kopalnice ali kuhinje je možnost, da na enem mestu najdete vse, kar potrebujete. To vam omogoča originalna Fero-Term blagovna znamka Voxort

kopalnica

Užitek ob opremljanju nove ali prenovi stare kopalnice lahko pokvari več stvari. Eden izmed njih je v tem, da morate pred delom izbrati veliko artiklov: klasično ali tuš kad, umivalnik, kopalniško bazo, omarice in ostalo pohištvo, WC školjko in splakovalnik, bide, armaturo za umivalnik, kad in tuš. .. Če pogledate ponudbo na internetu, se vam zvrti v glavi od števila artiklov in po nekaj straneh niste več prepričani niti o svojem okusu. Ko želite nekaj naročiti, ugotovite, da naročila naslednji dan ne boste prejeli, ampak boste morali na nekatere bolj »eksotične« artikle čakati več tednov. Potem ne veš več, ko pride tuš panel, ali se dizajn armature, ki si jo naročil za umivalnik, ujema z armaturo za kad in bide, zato ti povedo, da imajo težave z dobavo željene tuš stene.. V bistvu, sto problemov!
 
Da bi se izognili temu grozljivemu scenariju, je najbolje, da poiščete trgovino ali spletno trgovino, kjer lahko na enem mestu dobite vse, kar potrebujete. Še bolje pa je, da izberete blagovno znamko, ki ji zaupate in ki zagotavlja kakovost in vzdržljivost. In ima vse, kar potrebujete, da okrasite kopalnico tako, kot želite. In pravi odgovor na vsa vaša vprašanja je originalna blagovna znamka Fero-Term - Voxort.

kopalnica
 
Voxort je ena od štirih blagovnih znamk Fero-Termo (poleg May Ceramics, Concepto in Terma), ki vam ponuja 1.500 artiklov potrebnih za opremljanje kopalnice in kuhinje. Voxort je kot blagovna znamka zasnovan tako, da zadovolji specifične potrebe hrvaških in regionalnih kupcev, ki želijo kakovosten izdelek svetovnega dizajna, ki je cenovno prilagojen našemu trgu. V 10 letih, kolikor je Voxort prisoten na domačem trgu, so izdelki te blagovne znamke Voxort promovirali kot najbolj prodajano blagovno znamko na Hrvaškem in v regiji, ko gre za opremljanje kopalnic in kuhinj. Ne glede na to ali potrebujete tuš kad, kabino ali steno, klasično kopalno kad, kopalniške ali kuhinjske armature, sanitarno keramiko, galanterijo ali kopalniško pohištvo – Voxort ima odgovor na vsa vaša dizajnerska vprašanja.
 
Premešaj adute

Začnimo z artiklom, ki ga boste najpogosteje uporabljali v kopalnici - armature (pipe) za vodo. V kopalnici boste našli več vrst armatur: armature za umivalnik, armature za tuš, armature za bide, armature za kopalno kad ... Glede na vaše potrebe lahko armature namestite na ploščo ali na steno – v slednjem primeru lahko izbirate tudi med podometnimi in nadometnimi različicami armatur. Prva stvar, na katero boste pozorni pri izbiri, je dizajn armatur; vse armature Voxort sledijo svetovnim trendom v oblikovanju in se zlahka podajo v vsak slog, ki ga izberete. Vendar ne smemo pozabiti, da ni nujno, da je lepa armatura visoke kakovosti, vendar je pri armaturah Voxort kakovost na prvem mestu. Vse armature Voxort imajo v "srcu" kartuše Sedal, najbolj znanega svetovnega proizvajalca kartuš, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje armature.

armature
 
Poleg kopalniških armatur Voxort ponuja tudi izbor privlačnih kuhinjskih armatur za pomivalno korito. Pri kuhinjskih armaturah je poudarek na praktičnosti še večji, zato so kuhinjske armature Voxort hkrati privlačne in praktične. Glede na vaše želje lahko izbirate med armaturami različnih višin, pa tudi armaturami z izjemno praktično funkcijo tuširanja. Te armature vam omogočajo veliko bolj spretno rokovanje z večjimi kosi posode, ki sicer v pomivalnem stroju zavzamejo veliko prostora.
 
Sanjsko kopanje in tuširanje
Kad je nepogrešljiv element vsake kopalnice, zato boste v ponudbi Voxort našli serijo elegantnih, klasičnih in privlačnih tuš kadi. Klasično kopalno kad z znakom Voxort boste našli v samostoječi izvedbi, izbirate pa lahko tudi kadi z oblogo ali brez. Materiali iz katerih so kopalne kadi Voxort so prijetni na otip, trpežni in enostavni za vzdrževanje, zato bo vaša klasična kopalna kad Voxort še vrsto let videti, kot da je včeraj prišla iz salona.

tuš kadi
 
Tuš kadi so v zadnjih letih doživele vrhunec priljubljenosti. Glede na način organizacije tuš kabine lahko izberete tuš kad nadgrajeno s tuš kabino, walk-in različico tuš kabine ali pa tuš prostor ogradite s tuš steno ali tuš stranico in tuš vrati. V ponudbi Voxorta boste našli plitvejše in globlje izvedbe tuš kadi ter praktične tuš kanalete Voxort za walk-in tuš različice.
 
Sodobna tuš kabina izgleda še posebej privlačno, če jo obdate s tuš steno Voxort. Pri izdelavi teh sten se uporablja kaljeno (varnostno) steklo, ki ima izjemno površinsko trdnost.

kopalniška galanterija
 
In še pika na "i"

Voxort kopalniška galanterija je odlična izbira za povezavo vseh glavnih elementov okusno opremljene kopalnice. Kljub temu, da ti glavni elementi stanejo največ, lahko na koncu kopalnici pridih razkošja dajo manjši elementi. Če izberete komplete galanterije Voxort, vam ne bo treba skrbeti, ali se vsi med seboj ujemajo. Če želite eksperimentirati, poljubno kombinirajte dozirnike in držala za milo, poličke, straniščne ščetke, ročaje, držala za zobne ščetke in kozarce iz različnih serij in ustvarite edinstveno vzdušje!
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu