Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Vsi obrazi kopalniških dodatkov

Vsi obrazi kopalniških dodatkov

Pri opremljanju kopalnice se velikokrat toliko ukvarjamo z večjimi stvarmi, da povsem pozabimo, kako lahko tudi majhne – kot so kopalniški dodatki – bistveno vplivajo na celoten vtis.

Klasična ali tuš kad? Tuš kad ali walk-in tuš? Samostoječa stena? Če da, prozorna ali z zrcalnim učinkom? Nadglavna prha ali samo tuš ročka? Kopalniška baza z že vgrajenim umivalnikom? Ali morda nadgradni umivalnik?

Kopalniški dodatki
 
Pri opremljanju kopalnice se vam bodo ta in številna druga vprašanja vsak dan vrtela po glavi. Najpogosteje smo tako zaposleni z vrsto odločitev, ki jih je treba sprejeti, da bo kopalnica čim bolj funkcionalna, da povsem pozabimo, da se lepota pogosto skriva v detajlih. Priznajte, ob pogledu na lepo urejene kopalniške notranjosti si verjetno v glavi predstavljate, kateri detajli bi jih naredili še bolj privlačne in dali prostoru svoj podpis.
 
Dizajnerska kopalniška notranjost je na primer lahko videti privlačna, pogosto pa je zaradi minimalističnega dizajna videti kul – kar lahko spremenite tako, da preprosto namestite kopalniško preprogo. Ker lahko občutek gosto tkane bombažne preproge pod vašimi nogami popolnoma spremeni podobo in naredi prostor udobnejši in toplejši. Poleg tega bo privlačno oblikovana preproga, kot je mehki model Voxort 6200, tudi vizualno dopolnila vsako kopalnico.

Kopalniški dodatki
 
Da majhne stvari res lahko prinesejo velike spremembe na bolje, pogosto dokazujejo kopalniški dodatki. Gre za serijo predmetov, ki jih najdemo v vsaki kopalnici in jih uporabljamo vsak dan, da bi lahko s pravimi predmeti svojo kopalnico naredili še lepšo in funkcionalno. Največkrat se pri opremljanju kopalnice trudimo uskladiti vse te drobnarije, zato je pogosto najboljša odločitev, da jih dobimo čim več iz iste serije. Všeč vam je na primer industrijski slog, pritegnejo pa vas privlačne armature iz rožnatega zlata. Če s temi armaturami opremite kopalnico, bi bilo najbolje izbrati dodatke v isti barvi, tako bodo izdelki iz serije Voxort 4000 Rose Gold odlično dopolnili vaš vizualni vtis.   

Kopalniški dodatki
 
Poleg barve in dizajna lahko na odločitev, katere kose kopalniške opreme kupiti, vpliva tudi površina razpoložljivih ravnih površin. Recimo, da ste se odločili za klasičen umivalnik Concepto Polo: ker gre za stenski umivalnik, je najbolje, da si ob umivalniku omislite držalo za milo ali dozirnik ter stensko držalo za skodelico in zobne ščetke. Samostoječe različice skodelic in držal za zobne ščetke ter dozirnikov in držal za milo so veliko bolj praktične, če je umivalnik nameščen na kopalniško bazo ali kopalniški pult, ki ponuja veliko več uporabnih ravnih površin. Na takšnih površinah skodelice, držala in razpršilniki ne bodo ustvarjali nepotrebne nerede, lahko pa bistveno pripomorejo k lepemu videzu kopalnice.

Kopalniška zavesa
 
Na odločitev, da postavite kos galanterije na tla ali steno, bo vplivala tudi vaša odločitev za namestitev stranišč. Znano je, da vgradnja visečih baz vizualno poveča prostor (in čiščenje in vzdrževanje lažje). Če se odločite za visečo WC školjko, boste vtis dopolnili le z izbiro visečega držala za WC ščetko in držala za toaletni papir in robčke. Poleg visečih držal se lahko odločite tudi za atraktivna stoječa držala, kot je model Voxort WC / Držalo, ki vam omogočajo premikanje krtače in držala po potrebi.
 
Uporabnega prostora nikoli ni dovolj, zato boste potrebovali police in košare katera vam pomaga uspešno organizirati vse vaše kozmetične in kopalniške potrebščine. Košare so še posebej uporabne v predelu za prhanje, saj vam olajšajo dostop do šamponov in gelov za prhanje. Pri prhanju vam bo izredno uporabna zavesa za kad in tuš, po tuširanju pa je pomembno, da imate na dosegu roke mehko brisačo, zato je treba držala za brisače in obešalnike strateško namestiti. Za ljudi, ki se težko gibljejo ali imajo omejen obseg gibanja, so na voljo različne vrste držal, ki pomagajo pri sedenju in vstajanju iz kopalne kadi ali pri uporabi straniščne školjke ali umivalnika.

Kopalniški ventilator
 
Dobro kroženje zraka je še posebej pomembno v kopalnici, pogosto pa – predvsem v stanovanjskih stavbah – kopalnica nima okna in dostopa do svežega zraka. Zato je treba namestiti vgrajen kopalni ventilator. Ti ventilatorji so nameščeni v prostorih, kjer se ustvarjajo neprijetni vonji ali kjer je povečana koncentracija vlage, zato njihova namestitev preprečuje nastajanje vlage na stenah. Pri izbiri ventilatorja je pomembno biti pozoren na moč, ki mora ustrezati kvadraturi prostora, v katerem bo ventilator nameščen. Poleg tega nudimo plastične prezračevalne rešetke z zaščitno mrežo, odlične za prezračevanje, klimatizacijo, aspiracijo in zaščito pred insekti.
 
Nastajanje neprijetnih vonjav boste preprečili tudi z vgradnjo kopalniškega koša za smeti. Za manjše odpadke so na voljo zabojniki manjših volumnov (3 do 5 litrov), s pokrovom ali brez. V kopalnici so še posebej praktična vedra na pedala, ki jih lahko odprete, tudi če sta obe roki zaposleni. Poleg kroma lahko izberete tudi koše v modernejših temnih tonih.
 
Če opremljate stanovanjsko kopalnico, je izjemno praktičen del kopalniške opreme sušilnik za lase na ustreznem stojalu. Enostavno se namesti na steno poleg ogledala, kjer bo vedno pri roki.

Kopalniški dodatki
 
Če potrebujete kakšen privlačen kos kopalniških dodatkov, pa tudi dodatne in rezervne dodatke za dodatke, vsekakor pokukajte v našo spletno trgovino ali obiščite eno od trgovin Fero-Term. V naši bogati ponudbi kopalniških dodatkov boste zagotovo našli predmete, ki ustrezajo vašemu stilu in tako ustvarite kopalnico, ki ste si jo vedno želeli :)
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu