Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Z majhnimi koraki do velikih sprememb v kopalnici

Z majhnimi koraki do velikih sprememb v kopalnici

Želite novo kopalnico, a ne želite, da bi vaš račun končal v minusu? Brez skrbi, to je mogoče doseči z malo domišljije in načrtovanja

Do nove kopalnice ne morete priti »takoj« z enim samim potegom prsta v desno v webshopu na zaslonu mobilnega telefona. Seveda vas lahko navduši pogled na lepo urejeno notranjost kopalnic, a misel na resno delo, ki ga zahteva prenova kopalnice, vam povzroča nelagodje. Oblak prahu, hrup, dogovori z mojstri, delo, nezmožnost uporabe kopalnice, vse to te prestraši. In niste prepričani, kje začeti. Zakaj ne bi začeli – od konca?
 
Prenova kopalnice namreč običajno zahteva veliko denarja, živcev in časa. Zakaj potem ne bi prihranili – tako pri denarju kot živcih in času – in namesto gradbenih del le pri zaključnih, dekorativnih delih? Torej, kar običajno pride na koncu, nekakšna stepena smetana na torti. Odstranjevanje starih in polaganje novih ploščic ter namestitev tuš kabine namesto klasične kopalne kadi lahko svobodno "preskočite" in naredite kopalnico veliko lepšo in praktično na drug način: z uvedbo več manjših sprememb, ki bodo ustvarile popolnoma novo vzdušje v prostoru. kopalnica.

galanterija
 
Samo za ta občutek ... pod nogami
Vse več ljudi se odloča za uvedbo električnega talnega ogrevanja v kopalnici, ki se je izkazalo za učinkovit in varčen sistem ogrevanja prostora. Če trenutno niste za to možnost, je še vedno najboljša alternativa - kopalniška preproga. Komplet kopalniških preprog je prva obrambna linija pred mrazom. Majhne kopalniške preproge običajno postavimo pred umivalnike in kopalne kadi, torej na mesta, kjer smo pogosto bosi. Kajti ni hujšega občutka kot stopiti iz kadi neposredno na mrzle ploščice; bombažna kopalniška preproga uspešno odpravi ta neprijeten trenutek. Voxort 6500 Beige 60x90 je odličen primer funkcionalne in privlačne kopalniške preproge. Zahvaljujoč dejstvu, da je izdelana iz kakovostnega bombaža z dolgimi nitmi - zaradi česar je material mehkejši in bolj trpežen - bo ta preproga ohranila svojo prvotno obliko in videz še vrsto let.
 
Ne skrivajte umazano perilo
No, pravzaprav nismo mislili dobesedno, umazano perilo je treba na nek način odstraniti iz očesa uporabnika kopalnice. In zato izberite košaro za perilo, ki se je ne boste sramovali! Danes lahko izbirate košare za perilo iz bombaža in različnih barv in oblik, zato ne dvomimo, da boste našli pravo košaro, ki se bo odlično prilegala vašemu slogu dekoriranja. Poleg tega, da so zelo praktične, lahko košare za perilo elegantnega dizajna vizualno poveča interier.

Kopalniška omarica
 
Omarica več, manj težav
Problem pomanjkanja prostora za shranjevanje brisač, izdelkov za nego telesa in detergentov lahko poleg kakovostne kopalniške baze rešite tudi s spretnim pozicioniranjem kopalniških omaric različnih dimenzij. V kopalnici je pomembna vsaka polica in vsak predal, zato izberite pohištvo, ki je praktično in funkcionalno, iz vodo in vlago odpornega materiala. Še en trik: če izberete viseče različice omaric, boste sprostili tla in tako vizualno razširili kopalnico.

Galanterija

Pojasnite situacijo v kopalnici
Je treba posebej poudariti pomen ustrezne osvetlitve v kopalnici? Kajti v kopalnici mora osvetlitev izpolnjevati dva pogoja: včasih želite ambientalno osvetlitev, s katero se boste lahko sprostili, včasih pa potrebujete močno svetlobo, da dobro vidite, kaj počnete. Kar pomeni, da ena svetilka ni dovolj, ampak potrebujete vsaj eno stropno svetilko in eno nad ogledalom, prav gotovo pa vas ne bo motilo še nekaj ambientalnih svetilk.
 
Poglejte se v ogledalo
Z zamenjavo ogledal bo vaša kopalnica zagotovo postala privlačnejša, saj so sodobna ogledala vseh velikosti in oblik. Kopalniško ogledalo je pomemben kos pohištva, dobite pa ga lahko samostojno ali kot kopalniško omarico z ogledalom. Če se odločite za ločeno ogledalo, so na voljo praktični primeri z že vgrajeno LED osvetlitvijo in preklapljanjem na dotik, kot je model Concepto + Esther Black 80.
 
Zamenjajte kopalniško galanterijo
Če ste izbrali pravo preprogo, funkcionalno razporejeno kopalniško pohištvo, namestili košaro za perilo in izbrali primerno osvetlitev, je dovolj, da na torto položite stepeno smetano in privlačni kosi kopalniških dodatkov lepo zaokrožijo celotno zgodbo. Čeprav se na prvi pogled morda ne zdi, da lahko galanterija bistveno spremeni videz kopalnice, je dejstvo, da je dobro urejen kopalniški prostor pogosto odvisen prav od takšnih detajlov. Dve brisači, ki ju uporabljate, lahko na primer obesite na obešalnik za brisače Voxort 4000 Black, medtem ko lahko učinkovito organizirate zaloge za tuširanje s pomočjo police za tuširanje Voxort Black.

Galanterija
 
 
Upamo, da vam bodo ti (majhni) nasveti pomagali narediti velike spremembe v vaši kopalnici. In vedite, da vam bo Fero-Term vedno pomagal na poti - vrata naših prodajnih centrov in spletnih trgovini so vam na široko odprta!
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu