Povratak na Fero-term.si

Prijavite se na svoj račun

Prvič? Registrirajte se!

Zlata doba armatur

Zlata doba armatur

Če vam je všeč sijaj lučk in kroglic na božičnem drevesu, zakaj ne bi te prijetne izkušnje podaljšali na celo leto - z namestitvijo armatur zlate barve

Armatura

Praznične bleščice nas vsako leto očarajo, ne zbledijo niti po dolgih letih. Družinsko vzdušje, toplina doma, dobra hrana, vse to prispeva k prazničnemu razpoloženju. Morda pa je kaj v bleščicah, svečah in kroglicah na jelki – malo ljudi bi se vsako leto trudilo čim lepše okrasiti svojo jelko, svoje domove, balkone in terase pa čim bolj osvetliti! Zakaj potem kos te bleščice ne bi obdržali v svojem domu skozi vse leto – in kopalnico in kuhinjo opremili z armaturo Voxort v rumenem in rožnatem zlatu?

Armatura
 
Pri dekoriranju kopalnic se trendi iz leta v leto spreminjajo. Vsakemu je skupna neka osnovna estetika, saj si vsi želimo, da bi naša kopalnica izgledala privlačno, vendar se je v zadnjih letih fokus od videza kopalniškega pohištva in sanitarne keramike premaknil na funkcionalnost in zmožnost ustvarjanja specifičnega »spa« vzdušja. To konkretno pomeni, da je pomemben sam videz, pomemben pa je tudi celoten vtis, vzdušje, ki ga kopalnica izžareva.

In vaša kopalnica, trdijo trendseterke, bo zasijala v polnem sijaju le, če za trenutek pozabite na "ziheraške" nastavitve. Kaj točno to pomeni? Najprej pomeni biti drznejši. Ne ciljajte na copy-paste dizajn, ki bo vašo kopalnico spremenil v eno najbolj ljubkih, sterilnih kopalnic v vrsti – bodite pogumni, drzni, izberite ploščice, sanitarije in kopalniško pohištvo, ki bodo dvignili vašo kopalnico.

Armatura
 
In to bi bilo "vau!" učinek bi lahko dosegli ravno z vgradnjo armatur Voxort v rumenem in rožnatem zlatu. Priča smo vračanju zlatih detajlov: dolgo časa je bila zlata barva (po krivici) izgnana iz kopalnice, zdaj pa se vrača na velika - kopalniška - vrata.
 
Zlato je lahko prisotno v vaši kopalnici kot detajl, na primer subtilno stojalo za brisače Voxort 4000 Gold ali držalo za toaletni papir iz iste serije. A s tem se ni treba zadrževati, lahko ste še pogumnejši in se odločite za kaj bolj konkretnega. Eden od učinkovitejših načinov, kako vdihniti novo življenje v kopalnico, je menjava armatur. V kopalnici je več armatur – za umivalnik, kad, tuš in bide – zato bi bilo dobro, da jih uskladite, dobite vse armature iz iste serije. Voxort Tea Rose Gold je prav takšna serija, ki rešuje vse vaše težave. Začnete lahko z armaturo, ki jo boste uporabljali vsak dan, z armaturo za umivalnik: armatura za umivalnik Voxort Tea Rose Gold bo s svojim modernim dizajnom in elegantno barvo Rose Gold popeljal vašo kopalnico na višjo raven. Ta enoročna messing armatura s keramičnim vložkom je enostavna za namestitev in izjemno enostavna za čiščenje in vzdrževanje – dovolj je, da jo samo očistite z neagresivnim odstranjevalcem vodnega kamna. Če imate v kopalnici umivalnik z višjimi robovi, lahko v ponudbi najdete tudi višjo različico te armaturo.

Armatura
 
Za tiste, ki imajo raje sodoben dizajn, je na voljo armatura za umivalnik Voxort Amora. Tisto, kar loči to enoročno armaturo od drugih, je učinkovita kombinacija črnega in rožnatega zlata. Ta armatura je na voljo tudi v višji različici. Ko ste izbrali pravo armaturo za umivalnik, je čas za armaturo za kad. Voxort Amora je odlična izbira za ljubitelje modernega, armatura za kopel Voxort Tea Rose Gold pa bo navdušila ljubitelje klasičnega, retro in industrijskega sloga.

Zlata armatura
 
Če imate namesto rožnatega zlata raje klasično rumeno barvo, si omislite armature iz serije Voxort Perla Gold. Poleg armatur za umivalnik ter klasičnih in tuš kadi je na voljo tudi armatura za pomivalno korito z elegantnim dizajnom – v kombinaciji z belim ali črnim granitnim pomivalnim koritom bo vsaki kuhinji dala dodaten odmerek elegance.

Zlata armatura
 
Zlato ni vse, kar se sveti, a armature Voxort v rumenem in rožnatem zlatu sijejo ravno toliko, kot bi morali, da oplemenitijo vašo kopalnico ali kuhinjo. Potrebujete le domišljijo in možnost izbire: za domišljijo smo prepričani, da jo imate, izbirate pa lahko med pestro ponudbo naših nakupovalnih centrov in naše spletne trgovine!

Armatura
Delite ta članek s prijatelj
Ogledani izdelki
Dodatki in vezani izdelki
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{unitMeasure(item)}}
Skupaj
{{totalPrice}} DDV je vključen
Dostava na dom {{deliveryPrice}}, prevzem v poslovalnici 0,00 €.
Zaključite nakup Nadaljujte z nakupovanjem
Vsebino košarice pošlji na e-poštni naslov
Zatraži poziv
Pošalji košaricu