Okusno opremljena kopalnica

Ko opremljate novo kopalnico ali adaptirate staro, morate sprejeti vrsto odločitev. Najprej morate izbrati talne in stenske ploščice, ki bodo služile kot idealna podlaga za vašo bodočo kopalnico. 

dotsmodule-image

Nato boste izbrali umivalnik, straniščno školjko in klasično ali tuš kad – elemente, ki so obvezna oprema, ko gre za kopalnico. Dodali jim boste potrebne armature: za umivalnik in kad ali tuš.

To je to.

Ali pač?

To še ni vse. Kajti pred vami je še en pomemben korak - izbira privlačnega in funkcionalnega kopalniškega pohištva. Že en pogled na fotografije luksuznih kopalnic je dovolj, da odkrijete pravi namen kopalniškega pohištva. Še vedno boste namreč imeli vse, kar potrebujete pri kopalniškem pohištvu, na dosegu roke, hkrati pa bodo vse tiste malenkosti v predalih in na (zaprtih) omarnih policah skrite pred prahom in radovednimi pogledi.

dotsmodule-image

Vse najpomembnejše stvari - pod umivalnikom

Umivalnik je največkrat uporabljen predmet v vsaki kopalnici. Skoraj vsako dejanje v kopalnici se konča z uporabo umivalnika. Zato je logično, da izberete primeren kopalniški podstavek, omarico z že vgrajenim umivalnikom ali omarico, na katero boste postavili umivalnik. Dober primer privlačnega kopalniškega podstavka z veliko prostora za shranjevanje je viseča kopalniška enota z umivalnikom Concepto+ Venta. Ta omarica poleg praktičnega keramičnega umivalnika vsebuje še dva prostorna predala, opremljena s sistemom Soft-Close za udobno zapiranje. Njen dizajn se bo odlično podal v vašo kopalnico, kakovost izdelave pa zagotavlja dolgotrajno uporabo. Zgornji predal ima več vgrajenih predelov, ki vam bodo pomagali organizirati manjše predmete, stekleničke in kreme. 

Za manjše kopalnice so na voljo omarice, ki prihranijo prostor, kot je viseča kopalniška omarica z umivalnikom Concepto+ Slim. Je manjših dimenzij, odprtina armature pa je na desni strani, zato je idealna za kopalnice ali stranišča z manjšo površino. Z globino manj kot 22 centimetrov bo ta omarica pustila dovolj prostora za gibanje v omejenem prostoru. Vrata omarice so opremljena z mehanizmom Soft-Close inso  brez ročajev, tako da v ozkem prostoru ne bodo predstavljala ovire. Ta kopalniški podstavek je mogoče dopolniti z visečo kopalniško omarico Concepto+ Slim v temnejši ali svetlejši izvedbi.

Če opremljate počitniško hišo ali stanovanje, je viseča kopalniška omarica z umivalnikom Concepto+ Kiara lahko idealna izbira. Je standardnih dimenzij, vendar je dovolj kompaktna, da se lepo poda  v manjše kopalnice. Pod keramičnim umivalnikom se nahaja prostoren predal, v katerega enostavno pospravite večje predmete. Mehanizem Soft-Close poskrbi za enostavno zapiranje, ergonomsko nameščen ročaj pa še lažje odpiranje.

Če vam bolj kot posamičen prostor za shranjevanje majhnih predmetov okoli umivalnika ustreza ravna površina , so kopalniški pulti za vgradne umivalnike dobra izbira. Nadgradni umivalniki so zelo iskani, njihova montaža pa zahteva ploščo ali omarico, ki bo v funkciji podstavka. Kopalniške plošče so v različnih barvah in izvedbah, v ponudbi pa imamo plošče iz iverala obrobljenega z ABS-om, stekla ali Korrteka. Takšne plošče so trpežne, a hkrati enostavne za čiščenje.

Skrijte stvari za - ogledalom

Kopalnica ni dokončana, dokler nad umivalnik ne postavite kopalniškega ogledala. Izbira kopalniških ogledal je danes resnično bogata, v naši ponudbi pa so ogledala vseh možnih oblik in velikosti. Atraktivno kopalniško ogledalo bo vaši kopalnici dalo posebno noto luksuza, poleg tega pa bo "ojačalo" naravno svetlobo, ki prodira v kopalnico. Ogledalo ima močan vizualni vpliv na celoten vtis o prostoru, svetle površine, ki se odsevajo v ogledalu, pa poskrbijo za prijetnejše vzdušje v kopalnici. 

Kopalniška osvetlitev je pomemben segment, če želite ustvariti posebno vzdušje, zato so ogledala z LED osvetlitvijo zelo praktična rešitev. Primer je okroglo ogledalo Concepto+ Bella Black z integrirano osvetlitvijo, ki jo prižgete z rahlim dotikom. Če imate raje klasično ogledalo, so lahko modeli, kot sta Concepto+ Elsa Gold ali Concepto+ Kelly White 100 prava izbira za vas. Imate majhno kopalnico in vam je pomemben vsak centimeter? Potem resno razmislite o Terma grelniku-ogledalu, učinkovitem infrardečem grelniku, ki se skriva za ogledalom. S to kombinacijo dobite elegantno ogledalo in hkrati učinkovito grelno telo ter prihranite prostor.

Če vam še vedno kronično primanjkuje prostora za shranjevanje, izberite klasično kombinacijo in si priskrbite kopalniško omarico z ogledalom. Čeprav vanje zaradi globine ne boste mogli spraviti večjih predmetov, bo na njihovih policah dovolj prostora za vse praktične malenkosti, kreme in stekleničke, ki jih želite imeti pri roki. Izbirate lahko med modeli z vgrajeno osvetlitvijo ali brez nje, pa tudi tiste z enimi ali več vrati. Obstajajo tudi praktične omare z vgradno polico, a tudi čisto preproste, za ljubitelje minimalizma.

dotsmodule-image

Izberite najbolj praktične omare

Dopolnite zgodbo kopalniškega pohištva z izbiro primernih kopalniških omaric. Na policah modernih kopalniških omaric bodo shranjene čiste brisače, sredstva za čiščenje in vzdrževanje, dodatni toaletni papir ali karkoli drugega, kar morate imeti v kopalnici. In ko zaprete vrata omarice, bo ta kos kopalniškega pohištva dal svoj pečat splošnemu videzu kopalnice.

Kopalniška omarica, kot je model Concepto+ Vale Black, vizualno in praktično obogati vsako kopalnico. Poleg elegantnega videza ponuja kar šest polic, na katere lahko postavite vse, kar potrebujete. Enako velja za kopalniško omarica Concepto+ Smooth, ki se bo odlično podala v svetlo in moderno kopalnico. Če želite omaro, na policah katere lahko nekaj razstavite in izpostavite pogledu, je tu model Concepto+ Basic. Ta model omarice lahko postavite na nogice, lahko pa ga namestite na steno – tako boste vizualno pridobili več prostora. In čiščenje bo lažje.

dotsmodule-image

S kopalniškim pohištvom je mogoče ustvariti posebno vzdušje v enem najpomembnejših prostorov vsakega doma, kopalnici. Če potrebujete navdih, kako to narediti, si oglejte številne primere v naši spletni trgovini. Ko boste začutili navdih, preverite pestro ponudbo kopalniškega pohištva v vseh poslovalnicah Fero-Term ali v naši spletni trgovini. Vsekakor vas pričakujemo - s široko ponudbo kakovostnih izdelkov, s številnimi akcijami, hitro dostavo in ponudbo več načinov plačila :)

NOVO NA NAŠEM BLOGU

Kuhinja

Vse, kar morate vedeti o keramičnih pomivalnih koritih

Izbira pravega pomivalnega korita igra ključno vlogo pri ustvarjanju funkcionalne in estetsko privlačne kuhinje.
Tukaj lahko izveste vse o keramičnih pomivalnih koritih, s poudarkom na njihovi vzdržljivosti, enostavnosti vzdrževanja in eleganci, ki jo vnesejo v tradicionalni kuhinjski slog.

Kopalnica

Zlata barva se vrača v kopalnico na velika vrata. Predstavljamo Vam, kako izbrati kopalniške elemente v zlati barvi in ​​okrasiti kopalnico z okusom

Akustični stenski paneli 

Dobrodošli v svetu neomejenih možnosti, kjer združita moči estetika in funkcionalnost! V tem blogu bomo raziskali akustične panele Voxort.

Kopalnica

Če boste upoštevali teh 5 pravil, boste kopalnico očistili hitreje in bolj učinkovito.

Tu smo za tebe! Kako zi lahko pomagamo?
Spodaj nam lahko zastaviš vprašanje o naši ponudbi, storitvah ali pustiš pohvalo ali oceno za izdelek.
Na vaše sporočilo bomo odgovorili v 48 urah. Če bomo potrebovali več informacij o temi, vas bomo kontaktirali prek e-maila ali telefonske številke, če je navedena