Zlata barva se vrača v kopalnico na velika vrata. Predstavljamo Vam, kako izbrati kopalniške elemente v zlati barvi in ​​okrasiti kopalnico z okusom.

dotsmodule-image

Ustvarjanje interierja, ki bo vzdržal pretek časa in pogoste spremembe stilov, je zahtevno delo. Danes je v trendu določen slog, jutri drug, pojutrišnjem že tretji; ravno, ko mislite, da ste oblikovali sodobno kopalnico, je ta slog počasi že „iz mode“.

dotsmodule-image

Zato se je dobro zanesti na klasične elemente, izdelke brezčasnega dizajna. Če se odločite za nevtralne barve ploščic in običajne kromirane detajle, boste dobili prav tako nevtralen - prostor, ki bo dolgo časa vzdržal zobe časa. Toda pri takšnih prostorih je pogosto enaka težava, "nevtralno" lahko včasih pomeni tudi - "dolgočasno".

dotsmodule-image

Da se ne bi ujeli v to past, pomislite na detajle, ki bodo vaši kopalnici vdahnili življenje. Če ste izbrali ploščice nevtralnih tonov, potem lahko detajli prevzamejo glavno vlogo in pripovedujejo povsem drugo zgodbo. Naš predlog je - zlata barva.

Zlati detajli v kopalnici niso „od včeraj“. V času, ko se je kopalnica pojavila kot ločen prostor v domu, so si le redki lahko privoščili takšno razkošje. Zato ni nič nenavadnega, da so bile kopalnice okrašene z zlatimi detajli, saj so bili lastniki prvih zasebnih kopalnic v domu zares premožni.

dotsmodule-image

Zlati detajli v kopalnico vnesejo pridih razkošja, a pomembno je ohraniti mero – ne boste videli nobene zares razkošne kopalnice, v kateri bi prevladovala zlata barva. (Razen morda v kopalnicah ljudi s presežkom denarja in pomanjkanjem dobrega okusa.) Zlato je ustvarjeno za detajle, da z barvo pritegne pozornost in razbije monotonost.

Pomembno je vedeti, katerim slogom zlata barva najbolj pristaja. Retro in vintage slogi vzbujajo duh preteklosti, zato se zlati predmeti popolnoma prilegajo takšni notranjosti. Zlato je tudi naravna izbira za razkošne sodobne kopalnice, kjer lahko zlati detajli poudarijo razkošne materiale, kot je marmor.

dotsmodule-image

Sodobno organiziran tuš prostor s kabino za prhanje ali vgrajeno tuš steno je lahko idealno platno za primesi zlate barve. Posebno elegantni so profili sten, vrat in stranic tuš kabine v zlati barvi. Če dodate še armaturo ali tuš glavo iz tuš programa v zlati barvi, bosta skupaj tvorili elegantno celoto, ki bo še posebej izstopala na primerno izbranih ploščicah.

Prostostoječa prha, kot je model Voxort Blue Gold 120, se bo lepo podala v razkošno urejeno kopalnico. Transparentno kaljeno steklo in zlati aluminijasti profili v mat izvedbi bodo izstopali na ploščicah v imitaciji marmorja ali kamna. Prav tako se boste dobro odločili, če boste izbrali drsna tuš vrata s skritimi kolesci, kot je Voxort Blue Premium Corri Gold 120. Velik zlati ročaj olajša vstop in hkrati vizualno poveča kopalnico. Mehanizem zapiranja Soft Close še dodatno zaokroži vtis.

dotsmodule-image

Ko razmišljate o prenovi kopalnice, je najučinkovitejši način, da svoji kopalnici vdahnete novo življenje, zamenjava armatur. Mešalniki v zlati barvi so nepričakovana izbira, a vaše goste bodo prijetno presenetili. Kromirane armature so že desetletja nekakšen standard, zato je zlata armatura za umivalnik – tako kot klasična ali tuš armatura – dobrodošel odmik od običajnega.

Če ste se odločili za vgradni umivalnik, bo visoka enoročna armatura Voxort Gala Gold popestrila vašo kopalnico z vpadljivim dizajnom. Zanesljiva 35 mm keramična kartuša zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zlata barva armature pa ga spremeni v magnet za oči. Če vam je všeč bolj mat zaključek, je lahko Voxort Perla Gold dobra rešitev. Ta armatura je opremljena z zgornjim delom sifona, tako da - s pripadajočim koritom - dobite edinstveno celoto. Na voljo je tudi Voxort Elegant Gold, spodnji del sifona, če želite sestaviti vse kockice mozaika - to je elegantna izbira, ko je spodnji del sifona izpostavljen pogledom.

dotsmodule-image

Bel umivalnik je skupaj z zlato pipo naravna izbira, saj boste tako dobili kombinacijo, ki deluje čisto in razkošno. A tudi zlati umivalniki niso slaba izbira – nasprotno! Kombinirate jih lahko z zlatimi armaturami, elegantno pa bodo videti tudi z armaturami temnejših odtenkov, kot sta gun ash in črna. Tudi spodoben zlat rob, kot je viden na modelu Concepto Bell Rando, bo dovolj, da umivalnik zasije (dobesedno!) v drugi luči.

Še en uporaben detajl, ki ga pogosteje najdete v zlati barvi je - ogledalo. Atraktivno ogledalo, razen tega, da dodatno popestri naravno svetlobo v kopalnici, vizualno močno vpliva na celoten vtis. Hkrati svetle površine, ki se odsevajo v ogledalu, poskrbijo za prijetnejše vzdušje v kopalnici. Ogledala z zlatimi okvirji so še posebej elegantna, saj po dizajnu sodijo v razkošne interierje in jih enostavno vstavite v vsako kopalnico.

Nakup kopalniških detajlov v zlati barvi vam ustvari sladke „skrbi“, posebno še, če boste reučili bogato ponudbo v naši spletni trgovini ali v enem od prodajnih centrov Fero-Term. In vedno lahko poiščete navdih na naših straneh.

NOVO NA NAŠEM BLOGU

Kuhinja

Vse, kar morate vedeti o keramičnih pomivalnih koritih

Izbira pravega pomivalnega korita igra ključno vlogo pri ustvarjanju funkcionalne in estetsko privlačne kuhinje.
Tukaj lahko izveste vse o keramičnih pomivalnih koritih, s poudarkom na njihovi vzdržljivosti, enostavnosti vzdrževanja in eleganci, ki jo vnesejo v tradicionalni kuhinjski slog.

Kopalnica

Zlata barva se vrača v kopalnico na velika vrata. Predstavljamo Vam, kako izbrati kopalniške elemente v zlati barvi in ​​okrasiti kopalnico z okusom

Akustični stenski paneli 

Dobrodošli v svetu neomejenih možnosti, kjer združita moči estetika in funkcionalnost! V tem blogu bomo raziskali akustične panele Voxort.

Kopalnica

Če boste upoštevali teh 5 pravil, boste kopalnico očistili hitreje in bolj učinkovito.