Stenski paneli Voxort: do razkošne stene brez težav

Kako bi reagirali, če bi vam povedali, da lahko stene svojega doma naredite bolj razkošne že v enem jutru? Brez težav, mojstrov in dvigovanja prahu? To je resnično mogoče – z novimi stenskimi in stropnimi paneli Voxort.

Ko prenavljate ali prilagajate svoj interier, si želite le, da je postopek čim krajši in neboleč. Želite – dobesedno – dvigniti čim manj prahu. Ko stene obložite s ploščicami, morate najprej odstraniti stare ploščice, površine poravnati in vse skupaj dobro očistiti. Sledi polaganje novih ploščic, nato počakamo, da se lepilo posuši. Tu so še težave z odvozom odpadkov, sosedje, ki se pritožujejo nad hrupom pri odstranjevanju ploščic, prah, ki se zavleče v vsak kotiček vašega doma. Če želite "svoje štiri stene" narediti bolj privlačne, obstaja veliko preprostejši način. Spoznajte Voxort stenske panele!

To so dekorativne stenske obloge, ki popestrijo vsak prostor. Z Voxort stenskimi paneli lahko enostavno spremenite notranjost, ji daste edinstven značaj ali določite različne cone. Po želji jih lahko postavite navpično, vodoravno ali pod kotom. Vse, kar morate storiti je, da z ročno ali električno žago odrežete plošče na zahtevano dolžino. Na steno jih je zelo enostavno pritrditi – to lahko storite z nanosom montažnega lepila. Tako boste z lahkoto in v rekordnem času okrasili želeno steno, brez mojstrov, brez odpadkov in – kar je najpomembnejše – brez prahu.

Voxort stenski paneli so izdelani iz polistirena, ki je v 80 % izdelan iz recikliranega materiala, zaradi česar so te obloge izjemno okolju prijazne. Zahvaljujoč temu materialu so stenski paneli Voxort lahki – ena letvica širine 12,2 in dolžine 290 cm tehta le 20 dkg. Poleg tega so stenski paneli Voxort izjemno vzdržljivi in odporni proti obrabi. Material, iz katerega so izdelane, je odporen na vlago, kar pomeni, da lahko z Voxort oblogami obložite tudi dele sten kopalnice in kuhinje, ne le dnevne sobe, spalnice ali hodnikov. Zasnova teh panelov bo razigrala vsako notranjost; poudarila želen prostor ali s harmoničnim reliefom skrila kakšno nepopolnost. Voxort ponuja pet serij stenskih panelov, od katerih vsaka prinaša nekaj posebnega.     

Serija Voxort Mia Oak vizualno razbije monumentalnost stene z menjavanjem letvic v črni in hrastovi barvi, medtem ko serija Voxort Giulia Gold z zlatimi poudarki v notranjost vnese pridih razkošne elegance.  S paneli Voxort Gaia Oak lahko osvežite vsak prostor v domu, paneli iz serij Voxort Chiara Oak in Voxort Beatrice Oak pa bodo vaše stene naredili bolj privlačne.

Voxort stenske panele najdete v prodajnih salonih Fero-Term in v naši spletni trgovin ter z njimi polepšate svoje stene. In kar je najboljše: ne boste potrebovali mojstrov, izognili se boste dvigovanju prahu in celotno delo opravili v najkrajšem možnem času!

NOVO NA NAŠEM BLOGU

Kuhinja

Vse, kar morate vedeti o keramičnih pomivalnih koritih

Izbira pravega pomivalnega korita igra ključno vlogo pri ustvarjanju funkcionalne in estetsko privlačne kuhinje.
Tukaj lahko izveste vse o keramičnih pomivalnih koritih, s poudarkom na njihovi vzdržljivosti, enostavnosti vzdrževanja in eleganci, ki jo vnesejo v tradicionalni kuhinjski slog.

Kopalnica

Zlata barva se vrača v kopalnico na velika vrata. Predstavljamo Vam, kako izbrati kopalniške elemente v zlati barvi in ​​okrasiti kopalnico z okusom

Akustični stenski paneli 

Dobrodošli v svetu neomejenih možnosti, kjer združita moči estetika in funkcionalnost! V tem blogu bomo raziskali akustične panele Voxort.

Kopalnica

Če boste upoštevali teh 5 pravil, boste kopalnico očistili hitreje in bolj učinkovito.

Tu smo za tebe! Kako zi lahko pomagamo?
Spodaj nam lahko zastaviš vprašanje o naši ponudbi, storitvah ali pustiš pohvalo ali oceno za izdelek.
Na vaše sporočilo bomo odgovorili v 48 urah. Če bomo potrebovali več informacij o temi, vas bomo kontaktirali prek e-maila ali telefonske številke, če je navedena